The Last of Us Part II je v Brazílii nejvíce předobjednávanou PS exkluzivitou
Novinka The Last of Us Part II je v Brazílii nejvíce předobjednávanou PS exkluzivitou

The Last of Us Part II je v Brazílii nejvíce předobjednávanou PS exkluzivitou

Martin Pritula

Martin Pritula

17
Platformy PlayStation PlayStation 4

Předobjednávky překonaly God of War.

Reklama

Není tomu dávno, co jsme vás informovali o předobjednávkách nadcházejícího The Last of Us Part II v Evropě. Tyto předobjednávky byly natolik vysoké, že pokořily i držitele rekordu v počtu předobjednávek, kterým byla Marvel's Spider Man. Dle nových zpráv nejsou rekordní předobjednávky v Evropě výjimkou a stejná situace se opakuje i v Brazílii.

Zde byla doposud držitelem rekordu exkluzivita God of War, kterou již předobjednávky The Last of Us Part II překonaly. Díky tomu, že se jedná již o druhou důležitou oblast s takto vysokými předobjednávkami je velmi pravděpodobné, že pokračování The Last of Us Part II bude jednou z nejúspěšnější her minimálně z hlediska prodejů v historii PlayStation 4.

Za zmínku stojí, že dvojice her The Last of Us a The Last of Us Remastered je se svými více než 19 miliony prodaných kopií doposud nejprodávanějším exkluzivním titulem pro PlayStation. Na druhém místě se drží Uncharted 4, které taktéž vyvinulo studio Naughty Dog. Tato hra prodala přes 15 milionů kopií.

Naši recenzi si budete moct přečíst 12. června.

Hru si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama