The Last of Us Part II údajně již brzy zamíří na PC
Bloodborne Novinka The Last of Us Part II údajně již brzy zamíří na PC

The Last of Us Part II údajně již brzy zamíří na PC

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Insider zároveň naznačuje remake Bloodborne.

Reklama

Společnost Sony ve středu oznámila PC verzi hry Ghost of Tsushima od studia Sucker Punch Productions. Samotnému oznámení předcházel únik od insidera s přezdívkou Silknigth, který v předstihu zveřejnil přesný termín odhalení. Nyní se tento leaker opět hlásí o slovo, když na dotaz jednoho ze svých sledujících prohlásil, že jedním z dalších PC portů od PlayStationu bude The Last Of Us Part II.

Na to konto doplnil, že ačkoli zatím nezná přesný termín, tak by k oznámení mělo dojít již brzy. Další uživatel se ho následně zeptal na novinky o portu nebo vylepšené verzi Bloodborne, o které se spekuluje již několik let. V tomto směru Silknigth prozradil, že se chystá něco většího než jen pouhý remaster. Na tento projekt ale máme čekat delší dobu.

Ačkoli by PC verze The Last Of Us Part II i vylepšená verze Bloodborne dávala vzhledem k potenciálně velkému zájmu hráčů smysl, tak se v současnosti jedná o pouhé spekulace, které je potřeba zatím brát s rezervou. Vše ale nasvědčuje tomu, že Ghost of Tsushima nebude zdaleka poslední PlayStation exkluzivitou, která si se zpožděním najde cestu na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama