The Last of Us: Part II už zná své sběratelské edice
The Last of Us Novinka The Last of Us: Part II už zná své sběratelské edice

The Last of Us: Part II už zná své sběratelské edice

Michal Jonáš

Michal Jonáš

8
Platformy PlayStation PlayStation 4

Rádi byste figurku Ellie s kytarou či její batoh?

Reklama

Je to obrazně řečeno jen pár hodin od představení The Last of Us: Part II na akci PlayStation State of Play a už americké a britské obchody přispěchaly s širokou náručí různých vylepšených a sběratelských edic hry. Nejdříve zopakuji, že tento druhý díl vyjde 21. února 2020 exkluzivně pro PS4, přičemž hru si můžete již předobjednat za cenu 1699,-. Stále v prodeji je i vylepšený první díl The Last of Us v češtině pro PS4 (originál vyšel již v roce 2013 na PS3), a to za nízkou cenu 499,-.

The Last of Us: Part II vyjde jak v digitální, tak i v krabicové podobě (na dvojici BR disků). Na PlayStation Store je hra také nahozená, ve standardní edici stojí 1799,- a jako bonus k ní dostanete PS4 avatara s motivem tetování jež má Ellie na ruce:

 

 

Za 2099,- se pak na PlayStation Store nabízí bohatší Digital Deluxe edice, v níž ke všem bonusům standardní hry dostanete dynamické téma do PS4, rovnou 6 avatarů, digitální soundtrack a digitální art book se 48 stránkami:

 

 

Já bych ale radil si ještě počkat, protože ty správné sběratelky jsou pouze v krabicích a něco z následujících edic by se mělo dostat i k nám. Nejlevnější z lepších „krabicáků” je The Last of Us: Part II - Special Edition v přepočtu také za 2099,-, která má nejen širší krabičku, ale také barevný steelbook a tištěnou verzi artbooku z digitální Deluxe edice + i všechny digitální bonusy z Deluxe varianty:

 

The Last of Us: Part II už zná své sběratelské edice

 

Hodně bohatá je cenově předposlední The Last of Us: Part II - Collectors Edition v přepočtu za 4600,-. Za tyto prachy dostanete velkou sběratelskou bedýnku, figurku Ellie vysokou 300 mm, stejný steelbook a art book jako ve speciální edici, dále stejné digitální bonusy, ale dále fyzické tretky jako Elliin náramek, album litografií s děkovným dopisem od Naughty Dog, že jste se nebáli provětrat svoji šrajtofli, sadu 5 samolepek a sadu 6 kovových odznáčků:

 

The Last of Us: Part II už zná své sběratelské edice

 

A vrcholně nejdražší edicí je The Last of Us: Part II - Ellie Edition, jež má svoji speciální ještě větší sběratelskou bedýnku, veškerý obsah výše zmíněné sběratelské edice + k tomu navíc Elliin batůžek ve funkční a reálné velikosti s dvěma odznáčky a mini SP desku se soudtrackem (ten je přítomen i v digitální podobě, pokud nemáte gramofon). A to všechno bratru za 5400,- (přepočet z USD). Dost pálka, což? Tato edice, jak to zatím vypadá, bude zřejmě vyhrazena pouze americkému trhu. Domácí pobočka Sony ale jinak všechny ostatní edice již prezentuje, takže se jich možná dočkáme.

 

The Last of Us: Part II už zná své sběratelské edice

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama