The Last of Us se dočká vlastní deskové adaptace
The Last of Us Novinka The Last of Us se dočká vlastní deskové adaptace

The Last of Us se dočká vlastní deskové adaptace

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Na jejím vývoji spolupracují také Naughty Dog.

Reklama

The Last of Us je opravdu silnou značkou, bylo tím pádem jen otázkou času, než se stejně jako řada jiných herních projektů dočká své vlastní deskové hry. The Last of Us: Escape the Dark je příběhovou adventurou postavenou konceptu zaměřeném na 1 - 5 hráčů. Vychutnat si jí tím pádem půjde jak s přáteli, tak i bez nich. Těšit se můžete na známé hrdiny světa The Last of Us, jímž budou putovat a přežívat. K dispozici vám bude dána Ellie, Joel, Tess, Bill, Tommy, nebo Marlene.

Čekat tu na vás budou jedinečné příběhy, které budou procházet vývojem podle toho, jakým způsobem budete procházet herním světem. Zavítat budete moci na dobře známá místa, kde na vás čekají lovci a nakažení. Prostě hrozby, s nimiž se je nutné vypořádat. Jak se jim postavíte, má být pouze na vás.

The Last of Us se dočká vlastní deskové adaptace

Neil Druckmann z Naughty Dog to komentoval takto: „Jsem obrovským fanouškem deskových her Escape the Dark od společnosti Themeborne! Hra Escape the Dark Castle mě chytla svými odvážnými černobílými ilustracemi, přesvědčivými RPG mechanikami a zajímavými příběhovými volbami. U jejího duchovního pokračování, Escape the Dark Sector, se mi líbila evoluce hlubších mechanik a to, jak snadno zapadají do žánru sci-fi. Nyní nemohu být šťastnější, že jejich herní design pokračuje ve vývoji s The Last of Us! Jsme nadšeni, že Joel, Ellie a další naše oblíbené postavy ožijí novým životem díky úžasnému výtvarnému zpracování a mechanikám, které hráče vtáhnou do světa The Last of Us.“

Tvůrci své štěstí s The Last of Us: Escape the Dark chtějí na Kickstarteru otestovat už 8. listopadu. Vzhledem ke známosti značky je pravděpodobné, že se vývojářům podaří uspět během několika hodin po začátku kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama