The Long Dark konečně rozvine svůj příběh
The Long Dark Novinka The Long Dark konečně rozvine svůj příběh

The Long Dark konečně rozvine svůj příběh

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Třetí epizoda měla sice obrovské zpoždění, ale snad nám to vynahradí emotivním pokračováním příběhu.

Reklama

Mrazivý survival The Long Dark opustil svoji fázi předběžného testování již před více než dvěma roky, kdy jsme se společně s jeho vydáním dočkali i prvních dvou epizod z příběhové části hry, která se v tomto žánru přeci jen příliš neobjevuje. Tento příběh měl být rozveden v celkově pěti epizodách, kdy třetí měla vyjít do konce roku 2018 a zbylé dvě posléze během tohoto roku. Jenomže studio potkala řada nepříjemných událostí, které tyto termíny razantně oddálily a ještě donedávna jsme vůbec nevěděli, kdy se dalších příběhových částí dočkáme.

Nicméně to se nedávno změnilo, jelikož tvůrci na svém YouTube kanále vydali teaser, jenž láká na vydání třetí epizody s názvem Crossroads Elegy, jíž se konečně dočkáme 22. října na všechny tři platformy. Zatím se o ní neví žádné větší podrobnosti, ale jisté je, že se ujmeme role Astrid, bývalé manželky Willa Mackenzieho, hrdiny z předešlých dvou epizod a podíváme se na příběh z jejího pohledu.

Kromě tohoto příběhového pokračování se můžeme těšit i na další update do survival módu, jehož vydání je směřováno na prosinec. Zároveň vývojáři na Steamu otevřeli přístup k patnácti buildům hry, které byly postupně vydávany od září 2014, takže se můžete vydat na retrospektivní cestu a zjistit, jak se samotná hra vyvíjela.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama