The Lord of the Rings: Gollum obdrželo orientační datum vydání
The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum obdrželo orientační datum vydání

The Lord of the Rings: Gollum obdrželo orientační datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se připomíná po více než půl roce.

Reklama

Naposledy jsme vám o připravované hře The Lord of the Rings: Gollum informovali vloni v červenci v souvislosti s oznámeným odkladem, který datum vydání posunul z 1. září roku 2022 na letošek. Od té doby jsme se žádných nových informací nedočkali.

Ačkoli jsou samotní vývojáři ze studia Daedalic Entertainment na nové informace nadále skoupí, tak se k nám nově dostává alespoň orientační datum vydání hry. To vzešlo z čerstvě zveřejněných finančních výsledku společnosti Nacon, která titul vydává a financuje.

Hra, která těží z univerza Pána prstenů od J. R. R. Tolkiena, by dle plánů Naconu měla vyjít mezi dubnem a zářím, čímž by se v případě naplnění tohoto data trefila do tradičně méně nabitých letních měsíců.

The Lord of the Rings: Gollum zamíří na PC (Steam) a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Níže se můžete podívat na dosud poslední ukázku, která byla zveřejněna před šesti měsíci.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama