The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum se chlubí ray tracingem, HW nároky vás nepotěší

The Lord of the Rings: Gollum se chlubí ray tracingem, HW nároky vás nepotěší

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na novou ukázku z očekávané hry ze světa Pána prstenů.

Reklama

Společnost Nvidia ve spolupráci s vývojáři ze studia Daedalic Entertainment zveřejnila novou ukázku z připravované stealth akce The Lord of the Rings: Gollum. Výše přiložený trailer v první řadě láká na využití ray tracingu, který hra nabídne. Kromě této funkce se hra pochlubí také podporou technologií Nvidia DLSS 3 i DLSS 2 nebo Nvidia Reflex a Nvidia Image Scaling.

dříve zveřejněné HW požadavky ale naznačily, že i přes rozporuplnou vizuální stránku, kterou se Gollum dosud prezentoval, půjde spíše o náročnější titul. Níže přiložené detailnější požadavky pro hraní s ray tracingem jsou ještě výrazně vyšší. Pro hraní na maximální detaily v rozlišení 4K, 60fps a zapnutým ray tracingem v režimu výkonu s DLSS například autoři uvádí grafickou kartu RTX 4080.

The Lord of the Rings: Gollum vychází 25. května na PC (Steam) a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Později by hra měla zamířit také na Nintendo Switch.

The Lord of the Rings: Gollum se chlubí ray tracingem, HW nároky vás nepotěší
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama