The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum se ukazuje v předobjenávkovém traileru

The Lord of the Rings: Gollum se ukazuje v předobjenávkovém traileru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Při vytváření sběratelské edice mělo být myšleno na fanoušky Tolkiena.

Reklama

The Lord of the Rings: Gollum je tu s řádným trailerem, který vedle detailnějšího náhledu na některé protagonisty příběhu přichází také s podrobnějším nástinem Precious Edition navržené podle tvůrců tak, aby potěšila všechny fanoušky Tolkiena. Z řady malých balíčků asi nejzajímavěji působí DLC Sindarin VO, které dává elfům možnost mluvit jejich jazykem, se kterým přišel sám Tolkien. Krok je to velmi neočekávaný, protože jistě nejeden hráč očekával, že něco takového bude přítomno ve hře už od začátku. Celkově však Precious Edition působí jako něco, co bylo nepěkně vytrženo a v jiných hrách je nabízeno zcela zdarma.

The Lord of the Rings: Gollum se ukazuje v předobjenávkovém traileru

The Lord of the Rings: Gollum vychází 25. května na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Dorazit by hra později měla také na Nintendo Switch. Kdy k vydání však dojde zatím není jasné. Je otázkou, zda nenastane podobná situace jako v případě Destroy All Humans! 2 - Reprobed a vypuštění nebude minimálně na této platformě dáno na neurčito. Níže se můžete podívat na jednoho z antagonistů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama