The Mortuary Assistant dostane film
Filmy/Seriály Článek The Mortuary Assistant dostane film

The Mortuary Assistant dostane film

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2

Relativně nová hororovka bude děsit v dalším médiu.

Reklama

Začátkem srpna na PC dorazila další z řad hororovek, a to tentokrát v podobě titulu The Mortuary Assistant, jenž vám umožnil si vyzkoušet, jaké to je být zaměstnancem pohřební společnosti a pitvat těla. Jenomže, jak už to u hororů bývá zvykem, situace není tak jednoduchá, jak se může zdát, tudíž se musíte během toho i vypořádat s různými démony.

A jak to podle nejnovějších zpráv vypadá (děkujeme stránce PC Gamer), tak toto téma je natolik vděčné, že dostane svou filmovou adaptaci.

Té se zhostí režisér Jeremiah Kipp (Slapface, Blackwake), který se pokusí zachovat minimalistické zasazení i celého ducha titulu, doplněného stejně nervy drásající atmosférou.

Z projektu je poté nadšený i samotný tvůrce hry, Brian Clarke, který z filmů při tvorbě svých her vždy čerpá inspiraci, kdy je tedy rád, že jeho příběh se takhle uzavře v příjemném kruhu.

Práce na samotném snímku posléze měly začít ještě předtím, než se z titulu stal hit díky různým YouTuberům, avšak datum uvedení zatím neznáme. Nicméně s ohledem na filmovou historii režiséra asi nemůžeme očekávat žádný zázrak. Své případné choutky ale můžete ukojit třeba zhlédnutím snímku Tajemství smrti slečny Neznámé.

Každopádně vydavatelství DreadXP prohlásilo, že v budoucnu by rádo připravilo filmové adaptace i pro své další tituly z portfolia, do něhož patří třeba My Friendly Neighborhood či Sucker for Love.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama