The Settlers: New Allies dorazili na konzole
The Settlers Novinka The Settlers: New Allies dorazili na konzole

The Settlers: New Allies dorazili na konzole

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Oznámení odložených verzí přišlo nečekaně.

Reklama

Nepříliš kladně přijatá iterace série The Settlers s podtitulem New Allies se dočkala vydání na konzole (PS4, Xbox One a Nintendo Switch, ve zpětné kompatibilitě také PS5 a Xbox Series) a streamovací platformu Amazon Luna. Oznámení přišlo nečekaně jen pár dní předem.

Ubisoft slibuje plně funkční konzolové ovládání nebo cross-play a cross-progress napříč všemi platformami včetně dosavadního PC. S verzí pro PC sdílí konzolové varianty také veškerý obsah. Částečně omezení budou hráči na Switchi, přičemž kupříkladu nebude možné se po odpojení opětovně připojit do multiplayerového zápasu a maximální počet jednotek ve skirmishi 4vs4 se sníží oproti původním 500 na 250.

„Nový díl nemá se sérií Settlers téměř nic společného a chlubit se může maximálně pěkným audiovizuálem. Po stránce hratelnosti jde o velmi plytký zážitek, který by fungoval maximálně jako free-to-play online hra, ale rozhodně ne jako klasický titul za plnou cenu. Horší strategii budete hledat jen těžko,“ napsali jsme o hře v recenzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama