The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia u nás vychází 9. února
Novinka The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia u nás vychází 9. února

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia u nás vychází 9. února

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Jen dva týdny po Japonském startu.

Reklama

Pokud patříte mezi fanoušky populární mangy a anime The Seven Deadly Sins od Nabaka Suzukiho, pak pro vás máme velmi příjemnou zprávu. Rovnou s už můžete chystat na shánění všech sedmi smrtelných hříchů a začít bojovat za záchranu Království Lvice. Herní adaptace vyjde pod názvem The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia na konzoli PlayStation 4 už 9. února. Budete si tak moci znovu vychutnat příběhy plné dobrodružství a prožít si všechny akce a vzrušení známé z anime. Zahrajte si tak s nezapomenutelnými postavami jako jsou třeba Meliodas, Elizabeth nebo Hawk a vyzkoušet si jejich jedinečný bojový styl.

The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia vychází v Evropě digitálně i v krabičce pro PlayStation 4 už 9. února 2018 s podporou anglických, francouzských, italských, německých a španělských titulků. V Japonsku bude přitom vydána až 25. ledna.

Zájemci, kteří si navíc předobjednají hru The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia, získají navíc sadu společenských obleků pro Meliodase, Bane, Kinge, Hawk, Diane (v lidské velikosti), Escanora, Gowther a Merlina.

Oznamovací trailer

Čtyři minuty z hraní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama