The Sims slaví 20 let!
The Sims 4 Novinka The Sims slaví 20 let!

The Sims slaví 20 let!

Michal Jonáš

Michal Jonáš

4
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Windows PC Nintendo 3DS 3DS Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android Xbox Xbox 360 Apple Mac

A rozdává vpravdě hodnotné dárky. Jako první dostanete vířivku.

Reklama

Řada simulátorů života The Sims právě nyní slaví kulatých 20 let na scéně. První hra The Sims se v podání vývojářů z Maxisu a vydavatele EA (Maxis již od roku 1997 pod EA patří) objevila na trhu 4. února 2000 ve verzi pro PC. Postupně se pak dostala na Macy, Linux a konzole Sony PlayStation 2, Nintendo GameCube a Microsoft Xbox. Hlavní slovo při vývoji měl slavný designér Will Wright.

 

Drobnosti z posledního balíčku The Sims 4: Tiny Living Stuff
Drobnosti z posledního balíčku The Sims 4: Tiny Living Stuff

 

Do současnosti vyšly ještě další tři velké hry The Sims, takže tou poslední a stále podporovanou jsou The Sims 4 z roku 2014, postupně vydaní na PC, Macy, PS4 a X1. Nicméně nejmladším titulem jsou The Sims Mobile z předminulého roku pro mobilní zařízení s Androidem a iOS. Celkem se v sérii objevilo 13 samostatných her + desítky datadisků a menších rozšíření.

 

Tuto vířivku obdrží zdarma všichni majitelé The Sims 4
Tuto vířivku obdrží zdarma všichni majitelé The Sims 4

 

Naposledy do The Sims 4 v letošním lednu přibyl již 16. balíček nových předmětů The Sims 4: Tiny Living Stuff. Na oslavu jubilea dostanou všichni majitelé posledních The Sims 4 do hry speciální výroční vířivku a v obchodě EA Origin do dnešní půlnoci platí sleva až 50 % na přídavky do stále aktuální poslední hry The Sims 4, která má i českou lokalizaci. Obrovskou nabídku her a hlavně všemožných přídavků a sad pro The Sims 4 najdete i na Xzone.cz.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama