Filmy/Seriály Článek The Suicide Squad - upoutávka "Rain"

The Suicide Squad - upoutávka "Rain"

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Skupina záporáků opět bude zachraňovat svět.

Reklama

Ve videoherním světě v příštím roce vyjde nová kooperační akce Suicide Squad: Kill The Justice League, kterou pro nás připravují lidé z Rocksteady Studios.

Nicméně již za několik týdnů vtrhne na filmová plátna další adaptace této netradiční party, která to poprvé zkusila v roce 2016 pod taktovkou Davida Ayera (Patrola, Železná srdce), avšak kvalitativně to zázrak nebyl.

Nyní ovšem otěže převzal blázen James Gunn (Slimák, Strážci galaxie), jenž vzal několik starých známých z původního filmu (Margot Robbie jako Harley Quinn či Jai Courtney jako Captain Boomerang), přidal nové tváře, jako je Idris Elba (Bloodsport), John Cena (Peacemaker) či Sylvester Stallone (King Shark), a vrhnul je do svérázného dobrodružství, které by mělo být plné krve a humoru.

Včera pak vyšla nová ukázka, která odkryla několik dalších nových záběrů, jenž potvrzují, že by se skutečně mohlo jednat o relaxační podívanou, která se nebude brát příliš vážně a vy u ní rádi vypnete svůj mozek. Navíc také zjišťujeme, že Bloodsport v této realitě prohnal kulku z kryptonitu Supermanem.

Jestli tomu tak opravdu bude, to zjistíme 5. srpna, kdy má snímek dorazit do našich kin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama