The Surge 2 dostal obsah zdarma
The Surge 2 Novinka The Surge 2 dostal obsah zdarma

The Surge 2 dostal obsah zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zároveň se v budoucnosti dočkáme i season passu.

Reklama

The Surge 2 je povedená souls-like rubačka, která si od nás před měsícem odnesla hodnocení 8/10 se slovy: "Větší, rozmanitější, vypilovanější a zábavnější. Takhle by se jednoduše dalo shrnout pokračování německé mecha variace na hry ze subžánru soulslike, která vzala funkční mechaniky z minula a vybrousila je téměř k dokonalosti. Kdyby nebylo občas fádních soubojů s bossy, mdlého příběhu a nepříjemných útoků procházejících skrze zdi, nebál bych se dát o jeden bodík navíc. Takhle „jen“ za silných osm.". A tvůrci s podporou této hry nepřestávají ani po jejím vydání, což má za následek dvě skutečnosti.

První z nich je vypuštění bezplatného balíčku Future Shock Weapon, v němž nalezneme čtveřici nových devastujících zbraní, s nimiž se krájení nepřátel stane opět o něco zábavnější.

Mezi tyto zbraně patří:

  • Dvouruční zbraň „Dvě zlaté čepele“ na exovýstroj
  • Boxovací rukavice „Rozdrcené artikulátory“
  • Dvouúčelová zbraň „Zlatá sklizeň“
  • Těžká zbraň „EFH“

Druhá skutečnost je pak ohlášení dodatečného season passu, který by měl do hry přinést další zbraně, více implantátů, nové zbroje a především zcela nové příběhové mise, které by se měly odehrávat v novém prostředí.

Přesné informace týkající se tohoto season passu bychom se měli dozvědět někdy v průběhu příštího týdne, kdy bude ohlášeno i datum vydání a cena.

The Surge 2 můžete zakoupit na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama