The Wanderer: Frankenstein’s Creature
Článek The Wanderer: Frankenstein’s Creature

The Wanderer: Frankenstein’s Creature

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

Nová dobrodružná hra kreslená vodovkami a s prequelem zdarma.

Reklama

Zažijte vlastní příběh, inspirovaný slavným románem Frankenstein britské spisovatelky Mary Shelley. Ve hře The Wanderer: Frankenstein’s Creature hrajete za samotného netvora, příznačně pojmenovaného Netvor (Creature). Vaším problémem je vaše duše, která je jako čistý list papíru, když si ze své minulosti nic nepamatujete. A tak jako nevinný tulák (wanderer) putujete v úplně cizím těle, které bylo někdy a někde oživeno právě vaší duší.

 

The Wanderer: Frankenstein’s Creature

 

A proto ji budete svým putováním znovu utvářet, ale jste monstrum a tak to budete mít v životě po životě těžké. Vaším úkolem je zjistit nejen kdo jste a kdo jste byli dříve, ale také kdo stojí za vaším vzkříšením. The Wanderer: Frankenstein’s Creature jako dobrodružná hříčka typu point & click exceluje nádhernou pastelovou grafikou, která byla vyrobena ruční cestou pomocí vodových barev, přičemž by měla evokovat malířství počátku devatenáctého století, tedy období, v němž byl Frankenstein napsán.

Ještě před vlastní větší hrou se doporučuje si zadarmo zahrát webovou klikačku The Wanderer: Prequel, v níž se ujmete role samotné mladičké Mary Shelley a dozvíte se, co příběhu z hlavní hry předchází. Obě hry vytvořilo pařížské indie studio La Belle Games v počtu 12 vývojářů a The Wanderer: Frankenstein’s Creature dnes vyšla pro PC na Steamu a zanedlouho vyjde na Nintendo Switch a v mobilní verzi na Google Android a Apple iOS. Na Steamu je nyní s 10% slevou za 13,49 EUR, tedy cca 340,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?=3&v=J3iAQVE6Yq8[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama