Zaklínač 3 Novinka The Witcher 3: Wild Hunt slaví 5. výročí

The Witcher 3: Wild Hunt slaví 5. výročí

Johny

Johny

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

A s tím přichází i spousta slev a plakát věnovaný tomuto úspěchu.

Reklama

Je tomu tak, 19. 5. 2015 byla vydáno polské RPG The Witcher 3: Wild Hunt, které je dodnes považováno za jeden z nejlepších herních titulů vydaných za posledních deset let.

Už předtím než hra vyšla, si v roce 2013 a 2014 odnesla ocenění za Nejvyhledávanější hru roku a na konci roku 2014 na The Game Awards obdržela trofej za Nejočekávanější titul roku. Ani po vydání se trofejemi nešetřilo a hra dostávala odměny za Hru roku, nebo odměny ve specifičtějších kategoriích, kde se dalo.

U nás na Zingu se hra může chlubit nejvyšším hodnocením 10/10, takové RPG jsme tady totiž ještě neměli a dá se říct, že krále žánru, za kterého jsme v té době považovali The Elder Scrolls V: Skyrim, Zaklínač 3 svrhl s lehkostí díky povedenému příběhu, detailnímu světu, propracovaných vedlejších úkolů a samozřejmě tou nejnávykovější minihrou - Gwent.

The Witcher 3: Wild Hunt slaví 5. výročí

 

Dnes je to tedy pět let, co si můžeme na našich strojích tuto herní legendu zahrát, zatímco polské studio CD Projekt RED pracuje na dalším herním titulu Cyberpunk 2077, kterého bychom se měli dočkat letos v září. Zatím můžeme jen doufat, že se tato hra povede tak stejně, ne-li lépe, jako The Witcher 3: Wild Hunt.

Myslíte si, že Cyberpunk 2077 čeká podobný úspěch, bude ještě větší nebo zklame? Podělte se s námi o váš názor dole v komentářích.

K pátému výročí hry The Witcher 3: Wild Hunt si pro hráče CD Projekt připravil unikátní plakát věnovaný tomuto milníku a také slevovou akci týkající se všech tří dílů série včetně jejich expanzí a hry Thronebreaker: The Witcher Tales.

Slevy najdete na PlayStation Store, na Xboxu, Steamu, GOGu a na Epic Games Store. Bohužel, na Switch verzi hry nedošlo. Většina slev potrvá do poloviny příštího týdne. Na Epic Games Store bude hra ve slevě až do začátku června.

The Witcher 3: Wild Hunt slaví 5. výročí

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama