Tiny Tina v Borderlands 2 zdá se příjemně překvapí
Borderlands 2 Novinka Tiny Tina v Borderlands 2 zdá se příjemně překvapí

Tiny Tina v Borderlands 2 zdá se příjemně překvapí

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

6

Redaktorům zahraničního herního magazínu Game Informer se na studiu Gearbox podařilo vyškemrat malou ochutnávku ze čtvrtého příběhové DLC <strong>+ obrázky a gameplay</strong>.

Reklama

To vychází na konci příštího měsíce, 25. června za 10 euro, respektive 800 MS bodů, přičemž dojmy jsou zatím v podstatě jen pozitivní. Vše tak nasvědčuje tomu, že se dost možná poslední narativní rozšíření stane nutností pro každého fanouška.

Obrovskou výhodou je celkové pojetí DLC, jež je koncipováno jako hra Bunkers and Badasses (in-game obdoba Dunegons and Dragons), díky čemuž se mohli vývojáři pustit i do věcí, které by jinak v rámci herního univerza jen těžko ospravedlňovali. Už je vám jasné, jak moc praštěné to bude?

Tvůrci tentokrát sází všechno na těžkotonážní humor a Tina se prý stará o celou řadu nezapomenutelných hlášek, nezřídka pramenících z prolamování tzv. čtvrté stěny. Drobná slečna totiž není zrovna zkušená, co se vedení deskovky týče, a za běhu tak zcela běžně mění prostředí i postavy, aby jí seděli do příběhu.

Ryan Heaton, hlavní level designer, navíc potvrdil nejen, že půjde o největší rozšíření jaké kdy vyprodukovali s tunou nových nepřátel a věcí (opravdu originálních věcí, žádné re-skiny), ale současně, že ho skutečně vytvořili v Gearboxu. Na předcházejících balíčcích totiž dělala studia Triptych a The Workshop.

Jako příklad uvedl Heaton následující: „Poprosili jsme naše umělce, aby nám vytvořili čtyři nové kostry. Dodali jich šestnáct. Každou unikátní a s jedinečným vzorcem chování. Některé nosí zbroj, některé jsou obrovské, jiné jsou odolné vůči ohni. Další musíte zabít speciálním mečem, aby zůstaly mrtvé.“

Tohle všechno se navíc týká pouze jediné oblasti. Každá lokace totiž nabídne originální nepřátele a samozřejmě se počítá i s draky. Když už se DLC jmenuje Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, co jinho čekat, že?

Další obrázky v galerii.

Zpráva pochází ze zdejší Borderlands fansite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama