Tipy na merch pro 13. týden
Dark Souls Novinka Tipy na merch pro 13. týden

Tipy na merch pro 13. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy pkgsrc Desková hra

Několik nových figurek, stylová podložka pod myš a mrazivý teror.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Nové figurky Funko POP!

Už nějakou dobu jsme tento přehled nezačali oblíbenými figurkami Funko POP!, což by bylo asi dobré napravit. A tak tu máme rovnou přehled několika novějších kousků. Hráčům by tak mohla do oka padnout dvojice schopných trpaslíků z povedeného oživení série God of War z roku 2018. Jestli se vám ale z nějakého důvodu líbil nový Matrix, můžete na své poličce přivítat Nea svítícího ve tmě. Nadšenci do „Dračáku“ či Dungeons & Dragons by zase mohli ocenit postavičku Vecna, která má v balení navíc přibalenou docela stylovou dvacetistěnku, což by třeba pro mě byl hlavní důvod koupě. No a příznivci Hvězdných válek zase mohou pořídit otravného Jar Jar Binkse, u něhož je výhodou, že nemluví.

Cena figurek se pohybuje od 499 do 999 Kč.


Figurka Star Wars: Clone Wars – Ahsoka

Jestli ovšem styl postaviček ze série Funko Pop! není úplně podle vašeho gusta, případně Jar Jara nemůžete vystát, tak se můžete přesunout rovnou k tomuto tipu, který opět pochází z Hvězdných válek. Jedná se o zhruba 24 centimetrů vysokou Ahsoku z Klonových válek, kterou k „životu“ probrali lidé ze společnosti Kotobukiya, přičemž se jedná o kousek ze série ArtFX, tudíž se dočkáte nemalého množství propracovaných detailů i kvalitního nabarvení. A do oka může padnout i docela nestandardní půlkruhová základna.

Cena postavičky je 4 799 Kč.

Naleznete ji na tomto odkazu.


Replika lodi StarCraft – Golden Age Protoss Carrier Ship

Tentokrát ale nemusí vzlykat ani fanoušci do strategií, přesněji značky StarCraft od společnosti Blizzard. V nabídce totiž naleznete i opravdu povedenou malou repliku lodi Golden Age Protoss Carrier Ship, tedy ultimátní zbraně, jíž by chtěl vlastnit každý vojevůdce. Replika je vyhotovena z polyresinu a na délku měří necelých 18 centimetrů. O stabilitu se pak stará kovová základna s logem Protossů o rozměrech 15,2 x 10,2 cm. Zmínit se pak jistě sluší, že se jedná o limitovanou edici, nabízející i ručně malované detaily.

Loď může být vaše za 2 999 Kč.

Odkaz na ní je tady.


Podložka pod myš Knight & Stalker

Už vám vaše stará (podložka samozřejmě) nevyhovuje a chtěli byste ji vyměnit za jinou? Tak proč si nevybrat nějakou stylovou. A co třeba takovou, která spojuje dvě dnes již legendární značky, jimiž je Dark Souls a S.T.A.L.K.E.R.? Není problém, jelikož obchod Xzone přinesl do své nabídky další originální kousek, a to v podobě látkové podložky pod myš a klávesnici o rozměrech 79 x 30 cm (tloušťka 2 mm) s hromadným motivem od Petry Hochmannové (se svolením původního autora), která se určitě neztratí u žádného počítače.

Podložka stojí 799 Kč.

Koupit ji je možno zde.


Deštníky Harry Potter a Přátelé

Podle kalendáře tu sice už máme jaro, ale když se podívám během psaní tohoto článku ven, kde aktuálně vesele sněží, tak tu spíše opravdu máme aprílové a nevypočitatelné počasí, které nás může kdykoliv překvapit. I proto se určitě hodí mít v zásobě, případně třeba i přímo v batohu, nějaký deštník. A proč nemít deštník ve stylu oblíbeného sitcomu Přátelé, jasně ukazující, že máte pro tuto partičku z New Yorku slabost? Případně raději něco ve stylu světa brýlatého čaroděje? No hlavní je, abyste nezmokli!

Deštníky si lze prohlédnout na této stránce.

Jejich cena je 299 Kč za kus.


Tričko DOOM: Eternal – Runes

Nevím jak u vás, ale u mě spotřeba triček stoupá rychleji než ceny pohonných hmot, takže vítám každý nový kousek. A když navíc vypadá i dobře, tím lépe. A zrovna u tohoto kusu od Gaya Entertainment bych řekl, že se povedl i ten vizuál, kterému uprostřed dominuje výrazná Slayers Runa. Na herní akci či doom metalový festival jako vyšité.

Tipy na merch pro 13. týden

Cena trika je 499 Kč.

Pořídíte ho tady.


Desková hra Věc

Snímky jako je Vládce temnot, Útěk z New Yorku, Velké nesnáze v Malé Číně či Šílenství mají jednu věc společnou, a tím je režisér John Carpenter. Pravděpodobně ale nebudu příliš přehánět, když řeknu, že jeho nejdůležitějším filmem je vynikající Věc z roku 1982, představující nesmrtelnou mrazivou atmosféru, děs a geniální design potvor. Jedná se o nefalšovaný kult, kdy před nějakou dobou se objevila i kickstarterová kampaň, jejímž účelem bylo přinést další deskovkou adaptaci. Ta byla úspěšná a my si nyní můžeme dokonce zakoupit českou jazykovou mutaci. U ní pak uvedeme, že se jedná o titul pro 1 až 8 lidí, kdy jedna seance může trvat až 120 minut (podle počtu hračů). Už z podstaty hry, kdy jeden z hráčů je právě Věc a ostatní se ho snaží odhalit a zničit, rozhodně ale doporučujeme hrát v počtu 4+ hráčů.

V nabídce naleznete dvě varianty. Jedna stojí 1 219 Kč, zatímco ta druhá vás vyjde na 2 499 Kč, přičemž přidanou hodnotu naleznete ve figurkách s monstry a hrdiny.

Obě verze jsou dostupné zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama