Tipy na merch pro 9. týden
DOOM Novinka Tipy na merch pro 9. týden

Tipy na merch pro 9. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy pkgsrc Desková hra

Výprodeje, doplňky pro Elden Ring i chystaný artbook pro oblíbenou značku.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Merch pro Elden Ring

Jestli patříte k fanouškům her od FromSoftware, tak nejspíše už aktivně brázdíte lokace Mezizemí v jejich novém projektu Elden Ring. A ačkoliv hra prošla některými procesy, které ji poměrně výrazně zjednodušují, stále se jedná o titul, jenž dokáže být pěknou výzvou. Proto se vám na průběžné odpočinky může hodit stylový polštář, na nějž jsme lákali v minulém týdnu. Jestli si ale hraní opravdu velice užíváte a chcete to okolí dát najevo (jak by řekla dnešní mládež - chcete trochu poflexit), tak si můžete koupit i tematické oblečení. Aktuálně je dostupné jedno triko (bavlna) a dvě mikiny (65 % bavlny a 35 % polyester) od společnosti Difuzed v různých velikostech, kdy triko s první mikinou nabízí spíše decentní design, zatímco druhá mikina jasně bude křičet, co je vaše oblíbená hra.

Cena trika je 499 Kč. Mikiny vás vyjdou na 1 099 Kč, respektive 1 299 Kč.

Máte-li o zboží zájem, naleznete ho zde.


Limitované medailony DOOM

Nadšence do pekelné akce a démonického potěru z herní série DOOM by následně mohly oslovit speciální sběratelské medailony vyhotovené ze slitiny zinku a pokovené niklem. Jejich průměr je zhruba 6,5 cm a vyobrazují vybraná monstra, kdy jmenovitě to je Cacodemon, Pinky a Baron of Hell. Medailony jsou ukryty ve speciálním sběratelském balení, které si někam můžete vystavit. Sběratele raritních věcí by navíc mohlo zajímat, že celosvětově bylo vyrobeno pouze 5 000 kusů každého z nich, takže se jedná o stylovou limitku.

Jednotlivé medailony pořídíte za 499 Kč. Kompletní set vás vyjde na 1 299 Kč.

Koupi lze provést na tomto odkazu. Skladem by měly být v nejbližších dnech.


Předobjednávka artbooku The Art of Mafia Trilogy

V našem přehledu tohoto týdne taktéž nemůže chybět ani čerstvě oznámená novinka v podobě exkluzivního artbooku The Art of Mafia Trilogy. Ten Xzone vytváří přímo ve spolupráci s Hangar 13 a o vydání se postará Cenega, přičemž bude rozebírat historii populární značky, kterou tuzemští hráči pravděpodobně navždy budou chovat v srdcích. Jednotlivé stránky se i přes svůj název budou zaobírat rovnou čtyřmi hrami, takže nebude absentovat původní první díl ani jeho remake. Z pohledu vyhotovení se pak bude jednat o vázanou knihu o rozměrech 300 x 230 mm, kdy zároveň potěší, že dorazí jak v anglické, tak i české jazykové mutaci.

Tipy na merch pro 9. týden

Artbook vás vyjde na 999 Kč.

Naleznete ho zde. Vyjít by měl v srpnu.


Výprodej – Marvel Funko POP!

Tentokrát jsem vás chvíli napínal, avšak nebojte, postavičky Funko POP! se vrací! Sice tu tentokrát nemáme žádnou vyloženou novinku, nicméně aktuálně probíhá velký výprodej, v jehož rámci můžete za velice výhodné ceny pořídit figurky ve stylu komiksové stáje Marvel. Pokud byste ale přeci jen potřebovali nějaké přímé tipy, tak tu naleznete třeba zombie Kapitána Ameriku, lascivního Deadpoola, Mobia ze seriálového Lokiho, halloweenského Visiona, speciální edici Groota, alternativní verzi Star-Lorda z What If…? i exkluzivního street art Daredevila.

Cena začíná už na 119 Kč.

Jednotlivé kusy naleznete na tomto odkazu.


Výprodej – herní trika

A v duchu výprodeje se ponese i náš poslední tip, avšak ten je vyloženě jen pro ty nejrychlejší, jelikož končí dnešním dnem. Každopádně se jedná o velký doprodej triček s herní tematikou, kdy některé můžete mít vyloženě za hubičku. Design, jenž se bude líbit, by si zde mohl najít téměř každý, kdy mezi vybranými nalezneme pohledné triko From Darkness spojené se hrou Diablo IV, romantický slogan pro probuzení ve stylu Cyberpunku 2077, kultovní art z prvního DOOMa, vlčí záležitost z Dark Souls, Evie z Assassin’s Creed Syndicate i poznamenaného Krata z God of War III. Na své by si ovšem měli přijít i nadšenci do filmů. Jen je tedy potřeba počítat s tím, že možná už nebude dostupná zrovna vaše velikost.

Cena triček začíná na 50 Kč.

Naleznete je zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama