Tipy na vánoční herní dárky
Novinka Tipy na vánoční herní dárky

Tipy na vánoční herní dárky

Xzone

Xzone

1

Nechybí svetry ani ponožky!

Reklama

Inzertní PR článek

Stále tápete nad tím, jaké vánoční dárky pořídit svým blízkým? Nebo ještě lépe sami sobě? Od tohoto je tu náš výběr, aby vám dodal spoustu inspirace a tipů.

Čím je člověk starší, tím více ocení dříve nenáviděné “měkké” dárky. Platí to samozřejmě i pro hráče a proto náš první tip nemůže být nic jiného než herní ponožky! Assassínské, Zaklínačské, DOOM nebo třeba několik roztomilých Overwatch ponožek. Ve výběru najdete rovnou patnáct kousků.

Dalším dárkovým evergreenem jsou knihy. Na herním poli zde dominují hlavně nádherné artbooky. Třeba úplně nová kniha The Art of Diablo, kde se dozvíte něco málo i k nedávno oznámené čtyřce. Nebo třeba krásný kousek z českých luhů a hájů The Art of Kingdom Come: Deliverance. Pro zvídavé hráče je tu také skvělá kniha Krev, pot a pixely, o někdy velmi strastiplném vývoji velkých i indie her.

Velkou parádu pod stromkem a poté i na poličce udělá vždy nádherná figurka. Dobrou zprávou je, že Vánoce stihla nová série zaklínačských figurek, kde najdete Geralta v kočičí zbroji, Ciri, Yennefer a Regise. Pokud ale myslíte, že jsou figurky jen lapači prachu, tak jim snadno můžete dát i nějakou funkci! Figurky ze série Cable Guy totiž slouží jako krásná ozdoba i stojánek na ovladač nebo mobil.

Ale zpátky k praktickým a měkkým dárkům. Zaklínačské fanoušky potěšíte tričkem z nové várky designů a Half-Life nadšence, místo třetího dílu, můžete obdarovat alespoň novým tričkem s Gordonem. Na své si přijdou i fanoušci her z českého studia Bohemia Interactive. Nově jsou v nabídce Arma, DayZ nebo Vigor trička.

A u praktických věcí zůstaneme. Tentokrát však do domácnosti, protože hrnečků pro návštěvy není nikdy dost! Třeba takový plecháček inspirovaný Dark Souls a Stalkerem nadchne každého hardcore hráče. Nebo ultra stylový Death Stranding hrnek, na kterém se po zahřátí začnou objevovat ikonické otisky rukou.

Stylových herních dárků je však ještě mnohem více. Plakáty, komiksy, klíčenky i hry samotné. Všechny naše tipy najdete ve velkém přehledu. Přejeme dobrý výběr a hlavně krásné svátky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama