Tisícovky hráčů Call of Duty obdržely ban
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Tisícovky hráčů Call of Duty obdržely ban

Tisícovky hráčů Call of Duty obdržely ban

Dominik Tománek

Dominik Tománek

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Přišla další vlna masivního banování cheaterů.

Reklama

Před pár dny odstartovala šestá sezóna v Call of Duty: Warzone. Na začátku týdne ovšem Activison deaktivoval tisícovky účtů, důvodem je používání populárního cheatu. Vlna banů zasáhla téměř 20 000 podvodníku, hrajících Warzone a Modern Warfare z minulého roku.

Banování se soustředí zejména okolo hráčů používajích software EngineOwning, který kromě Call of Duty zasahuje i do her jako Battlefield, Titanfall nebo Star Wars: Battlefront. Někteří lidé ovšem tvrdí, že ban obdrželi neprávem. Systém totiž prý banuje i uživatele VPN služeb.

Permanentní ban se nevyhnul ani streamerovi Wagnificentovi. Ten uprostřed zápasu dostal chybové hlášení, které ho donutilo hru restartovat. Místo hlavního menu na něj ovšem čekala nemilá zpráva: "Tento účet byl permanentně zablokován."

Tisícovky hráčů Call of Duty obdržely ban

Activision tímto krokem posílá další vzkaz o tom, že podvodné chování nehodlají tolerovat. Na začátků zaří jsme vás informovali o právním zákroku, který podnikli proti stránce prodávající cheaty. V tomto případě byli prodejci zažalováni. Zprávu si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama