Todd Howard prozradil, kolik hodin zabere hlavní příběh Starfieldu
Starfield Novinka Todd Howard prozradil, kolik hodin zabere hlavní příběh Starfieldu

Todd Howard prozradil, kolik hodin zabere hlavní příběh Starfieldu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

19
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Hra má být delší něž Skyrim i Fallout 4.

Reklama

Ředitel Bethesdy Todd Howard se v rozhovoru pro IGN rozpovídal a poodhalil několik informací o chystaném sci-fi RPG Starfield, které před pár dny ukázalo první záběry z hraní.

Dle Howarda půjde hlavní příběhovou linku dohrát za přibližně 30 až 40 hodin. Jedním dechem však dodává, že Starfield takto rychle „dokončíte“ pouze v případě, že budete ignorovat velké množství vedlejších úkolů a aktivit. Šéf Bethesdy se vyjádřil rovněž k přímému srovnání s minulými tituly studia.

Konkrétně uvedl, že Starfield je co do délky příběhu a počtu hlavních úkolů zhruba o pětinu větší než The Elder Scrolls V: Skyrim nebo Fallout 4. Kromě ručně vytvořeného obsahu, kterého má být dle Bethesdy více než u předchozích her, nabídne Starfield i procedurálně generovaný obsah. Jeho výsledkem má být zhruba tisíc různých planet, které budete moci prozkoumávat.

Todd Howard prozradil, kolik hodin zabere hlavní příběh Starfieldu

Je však zřejmé, že zdaleka ne všechny planety budou pulzovat životem. Howard potvrdil, že se podíváte do celkem čtyř velkých měst. To největší s názvem Atlantida má být přitom tím nejrozsáhlejším městem, který kdy Bethesda vytvořila. Kromě pobytu na různých planetách hra nabídne i cestování vesmírem za pomoci vlastní lodi. Při přechodu z planet do vesmíru se ale nevyhnete načítací obrazovce.

Před pár dny jsme se také dozvěděli, že hra nabídne dialogy z pohledu první a hlavního hrdinu, který nebude mluvit. Starfield vyjde v průběhu příštího roku na PC a Xbox Series X/S.

Šéf Bethesdy zároveň krátce nastínil situaci u dalších projektů v podobě nového The Elder Scrolls a Falloutu, které budou následovat po vydání Starfieldu. Více se dozvíte v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama