Tokyo Mirage Sessions #FE Encore pěkně přehledně
Tokyo Mirage Sessions #FE Encore Novinka Tokyo Mirage Sessions #FE Encore pěkně přehledně

Tokyo Mirage Sessions #FE Encore pěkně přehledně

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Nový trailer nás seznámí s postavami, dungeony, bitvami a dalšími drobnostmi.

Reklama

Dnes vás čeká krásný pětiminutový trailer na hru Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, která v sobě spojuje nespojitelné. Světy série Fire Emblem a her od Atlusu, které vytvoří na Nintendu Switch jedinečnou sloučeninu v podobě interdimenzionálního zla, které napadlo moderní Tokio, což mělo za následek příval hudby, stylu a samozřejmě také nebezpečí.

Se svými přáteli musíte využít svých tvůrčích schopností ikonických postav série Fire Emblem a vést tajnou válku proti zlým silám, které se živí kreativitou. V každém souboji zažijete propracované tahové bitvy, které spojují soubojový systém z Fire Emblem a série Shin Megami Tensei, do jedné brutální harmonie. Vyrábějte zbraně slučováním předmětů, využívejte svých předností a ničte své nepřátele. Na každém rohu narazíte na zábavné narážky na několik herních světů včetně Fire Emblem, dungeony stylizované do podoby zábavního průmyslu a ohromující hudební výkony.

Vydání Tokyo Mirage Sessions #FE Encore pro Switch je naplánováno na 17. ledna 2020 a vy se ještě můžete podívat na skladbu "She Is…" s Tsubasou Oribe a Kiriou Kurono. Těšíte se?

Zdroj: Nintendo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama