Tom Clancy's Rainbow Six: Siege dorazí i na next-gen
Novinka Tom Clancy's Rainbow Six: Siege dorazí i na next-gen

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege dorazí i na next-gen

Johny

Johny

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Plánuje se, že do hry budete moci naskočit na novém stroji hned v den jeho vydání.

Reklama

V rozhovoru s WindowsCentral se "game director" Ubisoftu, Leroy Athanassof, rozpovídal o tom, co čeká velmi populární online střílečku Tom Clancy's Rainbow Six: Siege až se objeví nová generace konzolí.

V rozhovoru řekl, že studio chce hru uvolnit na nové konzole hned v den vydání, ale toto záleží také na tom, jestli s tím budou Sony a Microsoft souhlasit.

Hra bude navíc obsahovat cross-gen multiplayer. Studio by také chtělo do hry zakomponovat cross-play, ale tohle prý opět záleží na tom, jak se dohodnou Sony a Microsoft. Leroy ale nepochybuje o tom, že se cross-play ve hře jednou objeví. K tématu řekl následující: "...je to další z kroků herního průmyslu a nic tomu nezabrání. Je jen otázka času, než se to stane."

Game director hry také zmínil cross-play mezi konzolemi a PC, ale ten prý vidí jen jako způsob výzvy, který spíš bude záležet na tom, zda jej hráči budou chtít nebo ne. Nepředpokládá, že cross-play PC a konzole bude standard, ale záleží na odezvě hráčů.

Podobně jako u nového Call of Duty: Modern Warfare nebo Fortnitu, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bude i obsahovat cross-platformové sdílení postupu ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama