Tomb Raider se dočká seriálu od Amazonu
Filmy/Seriály Tomb Raider Novinka Tomb Raider se dočká seriálu od Amazonu

Tomb Raider se dočká seriálu od Amazonu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

7

Kromě nové hry dojde také na seriál.

Reklama

Produkční společnost Amazon MGM Studios dnes oznámila přípravy seriálu podle herní série Tomb Raider. V čele projektu bude stát britská herečka, producentka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge, která se z pozice tvůrkyně podepsala pod seriály jako Killing Eve nebo Fleabag. Jako herečka se v poslední době objevila ve filmech Solo: Star Wars Story či Indiana Jones and the Dial of Destiny.

U seriálu Tomb Raider bude zastávat pozici scénáristky a producentky. Šéfka Amazon MGM Studios Jennifer Salke zdůraznila, že Phoebe Waller-Bridge je celoživotní fanynkou Lary Croft. Dále podotkla, že již brzy začne hledání ideální herečky pro tuto ikonickou postavu. Seriál Tomb Raider zamíří v dosud nespecifikovaném termínu do knihovny služby Prime Video.

Oznámení seriálu uvítalo také vedení studia Crystal Dynamics, které aktuálně připravuje ve spolupráci s Amazonem novou hru. Určité propojení obou těchto projektů se tedy přímo nabízí. Příprava hry by ale v porovnání se seriálem měla být v pokročilejší fázi. Zatím víme ale pouze to, že poběží na Unreal Enginu 5 a nabídne singleplayerový zážitek, který započne novou kapitoly příběhu Lary Croft.

Tomb Raider se dočká seriálu od Amazonu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama