Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dostane next-gen upgrade
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Novinka Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dostane next-gen upgrade

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 dostane next-gen upgrade

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Kromě toho hra zamíří také na Nintendo Switch.

Reklama

Společnost Activision oznámila, že 26. března se můžeme těšit na next-gen upgrade pro hru Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Upgrade avšak pro vlastníky základní hry nebude zadarmo. Mimo jiné se hra v průběhu letošního roku dostane také na konzoli Nintendo Switch.

Next-gen upgrade pro PlayStation 5 a Xbox Series X nabídne dva režimy. První je možnost hrát v rozlišení 1080p při 120 FPS a druhý v nativním 4K při 60 FPS. Verze pro Xbox Series S potom nabídne rozlišení 1440p. Dobrou zprávou rovněž je, že budete moct svá uložená data přenést v rámci stejné rodiny konzolí.

Tyto nové verze do hry přidávají také ostřejších dynamické stíny, odrazy a odlesky, a vylepšené textury postav. Vlastníci digitální kopie, kteří chtějí next-gen upgrade, tak budou moci učinit zakoupením balíčku Cross-Gen Deluxe za cenu 10 amerických dolarů. Pokud ovšem vlastníte digitální Deluxe Edition, upgrade na next-gen Vás nic nestojí. Disková verze hry Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 pro nové konzole se bude prodávat samostatně a vlastníci diskové verze pro Xbox One a PlayStation 4 nebudou moct na next-gen upgradovat.

Tento upgrade rovněž zahrnuje přístup k tajnému skejťákovi Ripperovi, retro vybavení pro režim Create-A-Skater, retro skiny pro Tonyho Hawka, Steva Caballera a Rodneyho Mullena a 37 nových skladeb. Mimo jiné bude hra také využívat haptickou odezvu a prostorový zvuk ve verzi pro PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama