Top 10: Sexy hrdinů v roce 2014
Blogy čtenářů Článek Top 10: Sexy hrdinů v roce 2014

Top 10: Sexy hrdinů v roce 2014

Anonymní

Anonymní

Říká se, že ženy vybírají své protějšky vlastním způsobem. Čekájí na prince. No jak si můžou vybírat, pokud člověk není schopen nést více než dvě…

Reklama

Říká se, že ženy vybírají své protějšky vlastním způsobem. Čekájí na prince. No jak si můžou vybírat, pokud člověk není schopen nést více než dvě krabice s municí, druhý je jako slon v porcelánu, třetí - je dobrý, ale chodí jako mrtvý "zombie" ... A všichni vhodní kandidáti jsou schováni před hladovými slečnami nebo jsou uvázání na krátkém vodítku jiné chytré a nevyzpytatelné krásky. Takže kde si vybrat? Speciálně pro mé čtenáře "ReBootu" jsem s pomocí vybral deset nejvíce sexy hrdinů za rok 2014.

 

 

10. Místo - Sebastian Castellanos

Hra: The Evil Within

Sebastian Castellanos je výborný a ambiciozní detektiv policejního oddělení Krimson City. Jeho kariéra byla na nejlepší cestě až do doby dvojí tragédie byl vykolejen z téhle cesty. Pocit bezmocnosti a skleslá nálada, Sebastian vzal alkohol za svůj smysl života aby konečně mohl být žal pryč. Pomalu se jeho vášeň pro svou práci vytrácí, stejně jako jeho nadhled a klid, když propadál do spirály zoufalství. Zde si vysloužil 10 místo.

 

9. Místo - Delsin Row

Hra: Infamous: Second Son

Rebel a skutečnost že má problémy se zákonem ho řadí na 9 místo.I

když je pouliční umělec, který má super schopnosti, vzhled není tak důležitý. Delsin z Infamous: Second Son prostě boduje tam kde od něj očekávají adrenalin a dobrodružství (nic pro dívky co vysedávají doma).

Hladká pokožka "jako od reklami na Nivea"  která se nesetkala ještě s trhlinami vrásek. U Delsina si musíme uvědomit, že krása není všechno.Protože tenhle hrdina má svůj vlastní pohled na svět a jeho charaktér je to co většinu hráčů/ a hlavně hráček miluje.

Ženy, moudré s životními zkušenostmi, ho budou porovnávat s opatrností.

... zde pokračujte v psaní ...

 

8. Místo - Garrett

Hra: Thief

 

Deset let, tolik muselo uběhnout času než se vrátil mistr zloděj na obrazovky v restartu pod taktovkou mega studia Eidos Montreal, které přesvědčilo svět s Deus Ex Human Revolution, že dokáže pracovat s těmi nejlepšími PC hrami tak jak si zaslouží. Garret v mém žebříčku uloupil 8 místo. Mazaný a lstivý Garrett,krádež umění v jeho výkonu se obrátil na mistrovské dílo. Počítám že nejedné hráčce ukradl i srdce.

 

 

 

 

7. Místo - Harkin

Hra: Lords of Fallen

"Smrt není selháním, ale součástí učení se, jak přemoci nepřítele," Tohle charakterizuje Harkina.

Mně osobně tenhle hrdina ve hře nezaujal ale hráčky by byly jiného názoru.

 

 

Všichni máme jiné chutě. Zde jsou tři postavy které se do top 10 nevešli ale maji své zvláštní místo přece skřet,robot a úchyl si taky zaslouží obdiv. Nemyslíte?

 

6. Místo - Dracula

Hra: Castlevania: Lords of Shadow 2

I když téma upír v poslední době do značné míry se stal nudným, pravý král noci ve hrách dominuje. Zlověstného tvora temnoty, který ovlivnil nejen hry ale i kino se stal metrosexualem. Jsem rád že obsadil 6 místo protože mi už pěkně pil krev.

Noblesní kavalír z Castlevania: Lords of Shadow 2 oprávněně sedí na trůnu. Dlouhé torzo, šarlatový plášť, aristokratický pohled  a vlasy které mávájí ve větru to vše aby se stal nejatraktivnějším z upírů.

 

 

5. Místo - Arno Dorian

Hra: Assassin Creed: Unity

 

 

 

Arno z Assassin Creed: Unity statečně bojuje proti bezpráví a v procesu pomáhá s potížemi i přítelkyni. Chcete-li to nejlepší z galantností a máte zoufalý nedostatek pařížských assassinu a jejich podmanivé elegantní způsoby s laskavým srdcem a chladnou hlavou tak tu jste správně.

Bezohledné akce jsou diktovány nezkrotnou vášní Arna, spíš jako Ital než francouz řeší problémi. O tomto temperamentním kavalíru si můžete jen nechat zdát. Bohužel, on byl okouzlen krásnou Elizou de la Serre. Ale jeho drobná pomsta na pozadí rozvíjející se revoluce kolem něj, tak ta mu zajistila"jen" páté místo.

 

 

 

4. Místo - Ronan O'Connor

Hra: Murdered: Soul Suspect

 

 

Ten chlap průsvitný a zavražděný který má moc procházet zdí ano je to duch. Ale hlavní výhoda Ronana tkví v mozku. Vysoká inteligence - jedna z hlavních cest k ženskému srdci. Tetování a stylovej klobouk + nedokouřená cigareta a svítící průstřeli musí milovat každý. Čtvrté místo pro ducha.

 

 

Vložka od redaktorky našeho magazínu Zuzany "Rejsek" Gregové

 

3. Místo - Bigby Wolf

Hra: The Wolf Among Us

Další nadpřirozená bytost ale narozdíl od robotů teplá a živá. Je to příjemný chlapík, který býval chudý. Jeho obraz  re-noiru detektivky je zde zcela předvídatelná: stresující práce ho přinutí, aby kouřil cigarety hodně a často takže aktivní kuřák co by jste ho urazili kdyby musel být vytažen na setkání s vámi do nekuřáckého podniku.

Žízeň po spravedlnosti to je dar nebo prokletí Bigbyho. Život se mu  výsmívá a znovu a znovu ho staví před obtížné morální volby. Sečteno podtrženo. Nevyvážený, ale atraktivní, Bigby získal třetí místo. Změna barvy očí, vyhrnuté rukávy, strniště na tváři ho staví do pozice třetího.

 

 

2. Místo - BJ Blazkowicz

Hra: Wolfenstein: New Order

Z hory svalů bezcitný se obrátil na skutečnou svou osobnost a se svými pocity a nadějí. Kdo by si myslel, že to rváč s němčinou dotáhne až tak daleko.Silná brada, hluboko posazené oči a zamračený pohled je sada poznávacích známek, která ženy přitahuje. Ja, Ja....Der zweite Platz gewinnt BJ.

 

1. Místo - Iron Bull

Hra: Dragon Age: Inquisition

 

 

 

Stejně jako ostatní hry od Bioware i zde jsou slavné milostné příběhy. Existuje společník pro každý vkus a barvu rasy. Iron je silný a chytrý. Spolehlivý společník co má ohrožující vzhled, který mu nebude bránit v tom aby byl dobromyslný. Nepovyšuje se nad ostatní, a jeho široká škála sexuálních postojů dává nejen šanci na obě pohlaví ale také zkušenosti ktré lze získáte. Už jste slyšeli jeho hlas? Vyzařuje z něj charisma, zdálo se, že vrchol blaženosti stojí před námi. Ano je to tak on je  jednoduše fantastický!

 

 

Tak a to je ohlédnutí za rokem 2014 a jeho mužskými sympatickými hrdiny kteří nás bavili po celou tu dobu.

Doufám že se Vám tahle rubrika která zahrnovala i top 10 Sexy hrdinek líbila. Pokud ano udělali jste mi velkou radost a pokud ne tak jste mi ji udělali menší :-)

Budu se těšit na vaše názory.

 

Poděkování patří Zuzaně "Rejsek" Gregové za její příspěvek a spolupráci při sestavení žebříčku.

 

Díky a hrajte ve zdraví..Ne ze zdravím!!!

 

 

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama