Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires některé rasy značně vylepší
Novinka Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires některé rasy značně vylepší

Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires některé rasy značně vylepší

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Těšit se mohou fanoušci severu, zlých elfů, ještěrů i nemrtvých.

Reklama

Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires se ponese ve znamení řady menších i větších změn, které ve finále dopadnou opravdu na všechny obyvatele světa Warhammer Fantasy. Některé národy však čekají velmi pozitivní změny. V případě Ještěrů se můžete za určité frakce těšit na zlepšení odolnosti některých válečníků, přidání nových možností produkce požehnaných jednotek a řadu dalších prvků, které toto šupinaté uskupení posílí.

Temní elfové mají obdržet vylepšenou mechaniku otroctví. S otroky půjde během hraní daleko více pracovat, takže jejich systém už nebude stát pouze na tom, že jen generují zisky. Morathi se navíc stane šiřitelkou korupce démonického boha Slaaneshe, což jí dá přístup k některým démonickým jednotkám z jeho řad. Zatímco elfové si budou moci více hrát s otroky, Norska konečně dostane normální formát sídel, takže už hra za ní nebude takovým hororem jako v Total War: Warhammer 2.

Inovace čekají také Upíří hrabata. Hlavní novinkou se stane odstranění bezplatného verbování a udržování kostlivců. Takže fandové armád postavených pouze na kostech mají v Immortal Empires po srandě. Vylepšena však má být celková morálka nemrtvých jednotek, spolu s vyvoláváním jednotek, či technologickým stromem.

Detailní informace o tom, k jakým změnám u těchto frakcí v Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires dojde, můžete najít na oficiálním blogu. Celkové čekání si můžete ukrátit u příložného videa, které prezentuje změny u Válečníků Chaosu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama