Total War: Warhammer 3 Novinka Total War: Warhammer 3 představuje detailní náhled na mapu Immortal Empires

Total War: Warhammer 3 představuje detailní náhled na mapu Immortal Empires

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

4
Platformy Windows PC

Boj bude zuřit na všech kontinentech.

Reklama

Tvůrci Total War: Warhammer 3 se po úplném představení nových hrdinů z balíčku DLC Champions of Chaos rozhodli, že komunitu ještě více rozhicují a tak tu nyní máme poutavý přelet nad Immortal Empires. Abych byl přesný třináct minut, během nichž máte možnost spatřit detailní rozložení jednotlivých lordů a především jistým způsobem poznat, jaké mají úmysly. Vznešení elfové se v něm kupříkladu pokoušejí vyčistit džungli od krys, které se mimo jiné potýkají také s pozorností ještěrek, zatímco se z nepoznaných míst pomalu blíží nekonečné řady nemrtvých. Démoni naopak bojují u bran do své říše proti chameleonům, kteří vypadají díky své vysoké bojové síle a schopnostmi zmizet ve stínech na slušné problémisty.

Trpaslíci se budou v Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires držet svých rodných držav, zatímco všemožná zlá stvoření na ně budou tlačit a pokoušet se je vyhubit za pomoci nekonečných zástupů příšer všech tvarů a velikostí. Klid nebudou mít ani lidé, jimž se na scéně objeví nový nepřítel v podobě nenažraných ogrů, jejichž tlak nejvíce pocítí národy na západní části Starého světa. Klid nemá být ani na jihu, kde se to bude řádně řezat díky přítomnosti nemrtvých, démonů a obyvatel prastarých hrobek, kteří dokáží dělat možná větší nepořádek než živé druhy.

Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires se stane tažením, jehož konce se očividně dožijí pouze ti nejsilnější a minimálně já už se těším až na něj vyrazím téměř za všechny národy, protože se bude jednat o neustále se měnící formát, kdy žádná kampaň nebude stejná jako ta předchozí. Beta verze této bezplatné expanze spojující všechny herní mapy do jednoho velkého celku dorazí 23. srpna spolu s výrazným DLC Champions of Chaos, které hráčům nabídne čtveřici lordů zastupujících vždy jednoho ze čtyř temných bohů hrajících v Total War: Warhammer 3 prim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama