Novinka Total War: Warhammer 3 představuje prvního lorda z Champions of Chaos Lords Pack

Total War: Warhammer 3 představuje prvního lorda z Champions of Chaos Lords Pack

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC

Démon Azazel je vyvoleným Slaaneshe.

Reklama

Od oznámení Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires je jasné, že toto zásadní rozšíření nedorazí samo, ale spolu s ní třetí díl známé série obohatí také DLC, které do hry přinese nové lordy. Zpočátku se spekulovalo, avšak bylo zcela zřejmé, že se chystaný balíček zaměří na Válečníky Chaosu. A jak ukazuje nově představený lord Azazel je tomu skutečně tak. Celek ponese název Champions of Chaos Lords Pack a právě Azazel je prvním ze čtyř šampionů temných bohů. Tenhle démon s pěknými křídly je vyvoleným samotného Slaaneshe.

Samotní tvůrci ho prezentují jako švýcarský nožík nejmladšího z bůžků, prostě univerzální válečník, jemuž lidé nesahají ani po kotníky a tak se často uchylují k líbání jeho chodidel, díky čemuž má bonusy k diplomacii se všemi vyspělými lidskými národy. Na první pohled vypadá jako impozantní chlápek. Na rozdíl od většiny dosavadních lordů však nebude mít nabídnut scénář s klasickými požadavky, nýbrž tažení zaměřené na střet šampionů, kteří se musí dostat do věčné metropole Zanbaijin, kde se síly Chaosu střetávají bez přestávek už tisíce let. Azazel má mít tři další soky, jejichž podobu zjistíme v následujících dnech. Za nás počítáme s bojovnicí samotného Khorna Valkií. A co vy, jaký máte tip?

Celou podobu chystaných novinek najdete na oficiálním blogu Total War: Warhammer 3.

Datum vydání placeného DLC Champions of Chaos Lords Pack bylo staveno na 23. srpna, kdy dorazí spolu s Total War: Warhammer 3 - Immortal Empires.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama