Total War: Warhammer III odložen
Novinka Total War: Warhammer III odložen

Total War: Warhammer III odložen

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC

Fanoušci si budou muset počkat do příštího roku.

Reklama

Ve videoherním světě jistě nalezneme mnoho příznivců strategické série Total War a propracovaného světa Warhammer, kteří se již nemohou dočkat vydání chystaného nového dílu Total War: Warhammer III, který nabídne pěkný zástup novinek i české titulky.

Titul měl následně na naše počítače dorazit ještě během letošního roku, avšak to po dnešním ohlášení už bohužel neplatí, jelikož autoři oznámili odklad na začátek příštího roku, aby mohli zajistit silný start.

"S téměř deseti lety vývoje trilogie Total War: Warhammer za námi je až nepředstavitelné vidět vrcholnou kapitolu takto blízko vydání. I když je velice lákavé spěchat do cíle, tak jsme se jí nakonec rozhodli dát trochu více času, a to za pomoci přesunutí vydání Total War: Warhammer III z roku 2021 na začátek roku 2022.

Čekání nebude o tolik dlouhé a my pro vás mezitím budeme mít spoustu nových informací. Nové datum bude znamenat silnější vydání a nejlepší první krok do nové éry série Total War: Warhammer. Nepovažujeme toto vydání za konec naší trilogie, ale za začátek dalších let obsahu a podpory, kdy i nadále budeme přinášet ohromující svět od Games Workshop do série Total War.

Děkujeme za vaši trpělivost a podporu,

Rob Bartholomew

Chief Product Officer"

Total War: Warhammer III odložen

Hru je možné předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama