Toy Soldiers Novinka Toy Soldiers HD dostalo nové datum vydání

Toy Soldiers HD dostalo nové datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Předělávka se opozdí, avšak ne o moc.

Reklama

Toy Soldiers je stategicko-akční záležitost, která vyšla původně v březnu 2010 skrze Xbox Live Arcade (služba, která nabízela menší projekty pro Xbox 360), přičemž se zde stala jednou z nejlépe stahovaných her.

Jednalo se totiž o zábavný titul, kdy jste bojovali za plastové vojáčky na jednotlivých bojištích z plastu a dřeva. Jednotkám pak šlo velet v pozici velitele z izometrického pohledu, případně jste se mohli ujmout přímo kontroly jednotlivých vojáčků.

Jednoduše tedy šlo o příjemný způsob, jak se zase na pár chvil vrátit do svých dětských let.

Každopádně letos, více než 11 let po původním vydání, přichází společnost Accelerate Games, která nám nabídne upravenou verzi s dodatkem HD, která by měla titul dostatečně omladit na to, aby se hrál dobře i v aktuální době. To znamená, že se můžete těšit na upravené ovládání, lepší vizuál, rozšířené herní módy či dodatečné skiny. Kromě toho se zde také dočkáte všech původních DLC a několika nových úrovní.

Předělávka pak měla dorazit v srpnu, avšak nakonec dochází k lehkému zpoždění, kdy včera bylo oznámeno nové a přesné datum vydání, jenž je stanoveno na 9. září.

V tento den se dočká PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama