Trailer ke hře Scarlet Nexus doprovází termín vydání
Scarlet Nexus Novinka Trailer ke hře Scarlet Nexus doprovází termín vydání

Trailer ke hře Scarlet Nexus doprovází termín vydání

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Video z The Game Awards 2020 odhalilo několik dalších drobností.

Reklama

Díky vstupu hry Scarlet Nexus na akci The Game Awards 2020 vám teď můžeme nabídnout nový trailer a také přibližné oknu vydání hry. Ve videu níže není prezentován pouze gameplay, ale také různé cutscény ze hry. A teď to co je asi nejdůležitěší, Scarlet Nexus vyjde pro PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One a pro PC v létě příštího roku.

Trailer také trochu poodhalil to, co se vlastně bude ve Scarlet Nexu dít. To že Yuito a Kasane budou muset v boji s nepřáteli použít své nadpřirozené schopnosti již dávno víme, ale navíc se setkají s někým, kdo jim bude chtít vzít jejich Red Strings.

Ústředním tématem hry Scarlet Nexus je podle traileru "použití Red Strings k záchraně světa". Navíc vám hraní nabídne dvě možnosti, i když bude vlastně pouze jeden hlavní příběh, budou Yuito i Kasane oba jako hratelné postavy se svými vlastními dějovými liniemi.

Připomínáme, že smysl Red Strings ve hře je vlastně možnost a schopnost postav vypůjčit si v bitvě speciální schopnosti ostatních členů skupiny. Yuito a Kasane tedy mohou využít dovedností svých partnerů a rozšířit tak ty své vlastní.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama