Trailer na Dragon Ball Z: Kakarot jako epizoda z anime
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka Trailer na Dragon Ball Z: Kakarot jako epizoda z anime

Trailer na Dragon Ball Z: Kakarot jako epizoda z anime

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Nintendo Switch Switch

Akční RPG ze světa Dragon Ballu Z vyjde už 17. ledna.

Reklama

Dragon Ball Z: Kakarot vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a Xbox One už 16. ledna. Vydání v Severní Americe a v Evropě bude následovat jen o den později, tedy 17. ledna ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

A vzhledem k tomu, že hra dorazí prakticky za dva týdny, připravil vydavatel Bandai Namco a vývojáři ze studia CyberConnect2 nový trailer názvem This Time on Dragon Ball Z: Kakarot, který svým pojetím dokáže fanoušky pěkně nadchnout. Svým pojetím totiž spíše než trailer, připomíná další epizodu anime série Dragon Ball Z.

Objeví se v něm mnoho důležitých postav jako jsou třeba Android 16, Android 17, Cell, Gohan, Piccolo, Trunks a Vegeta (poslední čtyři jsou dokonce hratelné postavy.) v některých scénách se objeví i Bulma, Goten, Master Roshi a také podpůrné postavy jako Krillin, Tien a Yamcha.

A aby byl pocit z další epizody anime umocněn, je na konci videa krátká noticka. Sice se z ní nedovíme, co nás čeká příště, ale zjistíme, co nabízí jednotlivé edice hry. Pro fanoušky je asi nejlepší Ultimate Edition, se kterou získáte The Ultimate Cooking Item, která vám natrvalo naboostuje HP, Ki-Attack a Ki-Defense. Dále možnost cestovat na Tao Pai Pai sloupu, což je pro Gokua další možnost jak cestovat v případě, že nechcete létat na Nimbusu. A nakonec získáte i 11 skladeb z anime.

Zdroj: Bandai Namco

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama