Trailer na Halo 4 odhaluje příběh
Halo 4 Novinka Trailer na Halo 4 odhaluje příběh

Trailer na Halo 4 odhaluje příběh

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

4

Záběr scénáře čtvrtého Halo, jenž se objevil v posledním traileru je po rozklíčování plný zajímavých informací. Pozor na spoilery!

Reklama

Rozmazaný obrázek byl přelouskán schopnými uživateli fóra NeoGAF, kteří z něj vyluštili, že titul bude podle všeho začínat Master Chiefovým probuzením na palubě lodě Forward Unto Dawn.

A to zrovna ve chvíli kdy úpí pod nájezdem Covenantů, kteří na ní ovšem hledají něco jiného než Chiefa. Pravděpodobně informace o Didactovi, příslušníkovi pradávné rasy Forerunner, kterého považují za žijícího boha.

Hlavním záporákem Halo 4 by měl sice být zmíněný Didact, ale podle všeho se počítá rovněž s účastí doktorky Elizabeth Halsey z Halo Reach, jež pomáhá Cortaně, která je nově schopná zobrazovat hned několik projekcí sebe sama.

Aby toho nebylo málo, někdy v průběhu hry bychom se měli rovněž dočkat epické bitvy mezi Chiefem, Didactem a Cortanou. Studio 343 Industries se k tomu zatím nevyjádřilo, ale vzhledem k tomu, že informace pochází přímo od nich, nejspíš budou důvěryhodné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama