Trailer na Zaklínače Netflixu na konci října
Filmy/Seriály Zaklínač Novinka Trailer na Zaklínače Netflixu na konci října

Trailer na Zaklínače Netflixu na konci října

Johny

Johny

Odhalení traileru nastane na akci "Lucca Comics and Games" v Itálii.

Reklama

Ano, další novinka o seriálovém Zaklínači. V posledních několika dnech, jsme o něm dost psali, ale to jenom bylo takové shrnutí za tu dobu, co se toho nikdo neujal. Teď se budeme věnovat aktuálnějším novinkám. Tohle by mohla být poslední do konce října.

Trailer na seriál Zaklínač bude pravděpodobně představen 31. října na festivalu v Itálii - Lucca Comics and Games. Ten bude probíhat od 30. října do 3. listopadu.

Proč pravděpodobně? Není to nikde oficiálně potvrzené. Ale ze seznamu účinkujících se zjistilo, že autor knížek Andrzej Sapkowski, producentka seriálu Lauren Schmidt Hissrich a představitelky Yennefer a Ciri - Anya Chalotra a Freya Allan se na festivalu objeví 31. října. Jejich účast byla oznámena na Instagramu festivalu.

1. listopadu se na akci objeví výkonný producent, designer a návrhář kostýmů (možná se objeví dotazy na šourkové brnění?), kteří prý mají připravené zajímavé historky z natáčení.

Možná vás napadne, že jsme již trailer viděli. To co jsme viděli před dvěma měsíci je podle definice Netflixu - teaser. Plnohodnotný trailer ještě vydán nebyl.

Italské město Lucca prý bude i "oblečeno" do motivu Zaklínače. Město prý, po dobu trvání festivalu, bude připomínat Kontinent. Místo, kde leží Severní Království a Nilfgaardská Říše ve světě Zaklínače.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama