Trailer připomíná vydání nové kapitoly pro The Elder Scrolls Online
Novinka Trailer připomíná vydání nové kapitoly pro The Elder Scrolls Online

Trailer připomíná vydání nové kapitoly pro The Elder Scrolls Online

David Bernard

David Bernard

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Hurá zpátky do Skyrimu.

Reklama

The Elder Scrolls Online je aktuálně jedním z nejhranějších MMORPG na herním trhu. 26. května vyšla pro PC rozšiřující kapitola s názvem Greymoor, která nás zavede do Západního Skyrimu. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One budou následovat 9. června. Děj příběhu se odehrává zhruba tisíc let před událostmi TES V: Skyrim z roku 2011. Navštívíme staré známé lokace, jako například město Solitude či hlubiny tajemného Blackreach. To vše je začátkem celoročního dobrodružství - The Dark Heart of Skyrim.

Mimo nové zóny se můžeme těšit na temný, goticky laděný příběh, upravené dovednosti pro upíry, nový trial pro 12 hráčů - Kyne´s Aegis, nové world bossy, dungeony, world eventy (Harrowstorms) a v neposlední řadě na herní systém Antiquities, díky němuž budeme moci pátrat po dávno ztracených a mocných artefaktech napříč celým Tamrielem. Na naši recenzi se můžete těšit v dohledné době.

Hra vychází v několika edicích. Pro lepší přehled doporučujeme náš lednový článek.

Veškeré edice hry lze zakoupit na oficiálních stránkách The Elder Scrolls Online. Upgrade na sběratelskou edici pro Xbox One je možné zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama