Třetí Max Payne se připomíná
Max Payne 3 Novinka Třetí Max Payne se připomíná

Třetí Max Payne se připomíná

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

8

Už je to hezkých pár měsíců, co jsme o novém Maxi Paynovi slyšeli naposledy. S dalšími informacemi proto přispěchal magazín Edge.

Reklama

Vězte tedy, že Maxovi opět dorostly vlasy. Na všech dosud zveřejněných screenshotech byl Payne prezentován jako holohlavý drsňák, což už ale tak úplně neplatí.

Zbrusu nové obrázky, jež byly přiloženy k preview ho představují s hustou kšticí. Stále se jich ovšem najde pár, na nichž už na tom tak slavně není. Aby se v tom čert vyznal. Bude snad Max měnit identitu?

Rovněž vyplavalo na povrch, že kromě Rockstar Vancouver se na vývoji hry podílí i pobočky v Nové Anglii, Torontu a Londýně.

"Ve všech studiích máme neuvěřitelně talentované lidi," nechal se slyšet Rob Nelson, umělecký ředitel Max Payne 3. "Kdykoliv tak potřebujeme výpomoc s určitým problémem, máme se na koho obrátit."

To mimo jiné znamená, že se údajně dočkáme kompletně zničitelného prostředí, "kolečkové" volby zbraní a zbrusu nového systému krytí. Bullet-time se pak bude dobíjet zabíjením nepřátel.

Těšit se ovšem můžeme i na komiksovou prezentaci příběhu, jež se objevila v obou předchozích dílech, avšak nově bude animovaná.

Svou roli si pak zopakuje dabér Maxe z předchozích částí, James McCafferty, i přesto, že Rockstar hrozil novým hercem.

Tou asi největší novinkou nicméně zůstává skutečnost, že se ve třetím Paynovi objeví online multiplayer, o němž ale zatím není známo nic bližšího.

Další nové obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama