Treyarch pracuje na rebootu Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops Novinka Treyarch pracuje na rebootu Call of Duty: Black Ops

Treyarch pracuje na rebootu Call of Duty: Black Ops

Johny

Johny

11

Že bychom se letos dočkali dvou Call of Duty?

Reklama

Včera jsme psali o tom, že Korea věkově ohodnotila samostatnou kampaň Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, a že nevíme, jestli se dočkáme i multiplayeru. Z nedávno uniklých informací to vypadá, že by letos Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered mohl doprovázet vydání rebootu Call of Duty: Black Ops.

Známy leaker informací, zaměřující se na sérii Call of Duty, TheGamingRevolution, na svém Youtube kanále sdílel video, ve kterém praví, že Activision plánuje letos vydat reboot Call of Duty: Black Ops.

Reboot Call of Duty: Black Ops, nesoucí kódové označení Project Zeus, má prý přinést podobný restart série, jako loni vydaný Call of Duty: Modern Warfare.

Kampaň bude vyprávět nový příběh zaměřený na Studenou válku a Válku ve Vietnamu, které se bude reboot věnovat více než původní hra. Příběh je popsán jako velmi realistický, krvavější a krutější, se spoustou překvapení, a znovu se i dočkáme výslechové scény. Hráči si zažijí vyprávění ze stran Spojených Států, Jižního Vietnamu a Viet Congu. Ve hře se i objeví postavy jako Alex Mason a seržant Frank Woods, kteří budou ale mít jiné herecké obsazení.

Na restartu Black Ops pracuje studio Treyarch a hra bude využívat engine Modern Warfare (2019), takže bychom se měli znovu dočkat multiplayerového módu Ground War. DLC do multiplayeru budou, jako v případě předchozího Call of Duty, zadarmo.

Vrátí se i zombie mód, který opustí trochu toho fantasy zaměření, a naopak bude více realistický. Příběh módu bude také nový, odehrávající se ve Vietnamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama