Trhač asfaltu? jednoznačně ano!
Blogy čtenářů Recenze Trhač asfaltu? jednoznačně ano!

Trhač asfaltu? jednoznačně ano!

Zdeněk Jaroš

Zdeněk Jaroš

Jelikož je před Vánocemi a někteří lidé si vybírají, co by svým blízkým pod stromeček nadělili, tak právě pro ně je tu moje recenze. Logitech MOMO…

Reklama

Jelikož je před Vánocemi a někteří lidé si vybírají, co by svým blízkým pod stromeček nadělili, tak právě pro ně je tu moje recenze. Logitech MOMO Racing je volant pro opravdové hráče, nabízí 6 programovatelných tlačítek, sekvenční řadící páku a mnohem dalšího. Jeho nejvyšší předností má být právě onen force feedback. Každý výrobce chce, aby se jeho produkt prodával co nejvíce a proto si můžeme v různých obchodech všimnout, jak svůj výrobek prodejce vychvaluje. Je tomu opravdu tak? Již na začátku vám mohu prozradit, že u tohoto výrobku vše, co výrobce napsal platí!

 

Logitech MOMO Racing již nepatří mezi nejnovější volanty, což může právě nyní hrát v jeho prospěch a to díky lidovým cenám. V některých obchodech se dá pořídit za něco málo přes 2000,-

Prvního čeho si na volantu všimnete po vyndání z krabice je jeho honosná a designově líbivá konstrukce. Volant se ke stolu připevňuje pomocí dvou úchytů. Pro naprosté bezpečí při náruživém hraní her se dá volant napevno přišroubovat pomocí plastového šroubu ke spodu stolu. Volant je bezpečně připevněn a jen tak s ním něco nepohne.

 

Volant má výborný pogumovaný povrch a krásně se drží. Pak je zde jak uvádí výrobce 6 programovatelných tlačítek, kterým můžeme ve hře přiřadit libovolné funkce. Dále na pravé straně můžeme nalézt sekvenční páku, která je opět pogumovaná, takže krásně padne do ruky. Výrobce si dal opravdu záležet a proto se dá řadící páka z právě strany odmontovat a upevnit na levou stranu, což ocení především leváci. Samozřejmě Logitech nezapomněl ani na pedály, které jsou opět kvalitní. Nenajdeme zde sice spojku, což ovšem zase tak nevadí, ale o to více jsou pedály kvalitní a pohodlně rozmístěné. Díky připojení USB je volant kompatibilní se všemi OS Windows, je zde podpora i MacOS. Mezi přednosti volantu patří silná zpětná vazba, která při hraní opravdu vyrazí dech.

Zdá se, že se Logitechu povedlo téměř nemožné postavit volant, který by byl dokonalý. Je tomu téměř tak a nebýt absence spojky, byl by Logitech MOMO Racing dokonalý volant. S klidným srdcem ho ovšem mohu všem doporučit. Jsem šťastným vlastníkem už 4 roky a volant stále pracuje bez problémů. Díky skvělé ceně se z něj stává velice lákavý produkt, který téměř nemá konkurence. Pokud tedy hrajete závodní hry na gamepadu a máte chuť okusit pravý zážitek kupte tento volant.

Trhač asfaltu? jednoznačně ano!

Verdikt

Pokud hledáte špičkový volant za bezkonkurenční cenu je zde MOMO Racing právě pro vás.

Hodnocení

Co se nám líbí a nelíbí?

force feedback
pogumovaný povrch
odjímatelná řadící páka
programovatelná tlačítka
cena
absence spojky
Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama