Shadowrun Returns Novinka Trilogie Shadowrun míří na konzole

Trilogie Shadowrun míří na konzole

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oblíbená kyberpunková RPG konečně dorazí na další stroje.

Reklama

Studio Harebrained Schemes mezi roky 2013 a 2015 vydalo hned tři taktické RPG tituly Shadowrun, zasazené do univerza stejnojmenné deskoherní předlohy, přičemž se jednalo o výbornou volbu pro všechny fanoušky podobného typu her. Přesněji tak šlo o hry Shadowrun Returns, Shadowrun: Hong Kong a Shadowrun: Dragonfall.

No a právě ohledně této trilogie přinesla společnost Paradox Interactive příjemné zprávy, jelikož se konečně také dočkají majitelé konzolí PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintenda Switch, a to už 21. června.

Stejně jako na PC posléze platí, že trilogie nabídne rozšířené verze sequelů Hong Kong a Dragonfall, přičemž všechny hry budou odladěny pro běh na konzolích.

Už nyní pak můžete jednotlivé verze předobjednat v oficiálních obchodech dané platformy, kdy plná cena se pohybuje od 1 049 do 1 149 Kč, avšak aktuálně je dostupná 25% sleva.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama