Triple H (Hlavní Hrdinové Her)
Blogy čtenářů Článek Triple H (Hlavní Hrdinové Her)

Triple H (Hlavní Hrdinové Her)

Anonymní

Anonymní

Pokud si vzpomenete na nějakou hru kterou jste kdysi hráli co vás napadne jako první ?

Reklama

Pokud si vzpomenete na nějakou hru kterou jste kdysi hráli co vás napadne jako první ?

Mě jednoznačně hrdina. Jména, která zná každý správný hráč . Jména, která přesto, že jsou jen fiktivní, mají masy fanoušků po celém světě. Některé jsou tak spjaty z herními značkami , že hra bez nich by prostě nemohla existovat. Pojďme se tedy podívat na TOP 10. Samozřejmě nemusíte souhlasit.

 

10.  Liu Kang

Na 10 místo jsem se rozhodl umístit, pro mnohé neznámého, akčního hrdinu Liu Kanga z bojové série Mortal Kombat . Kultovní postava této série nemohla chybět v žádné části . Jeho komba jsou nezapomenutelné , vzezření nezaměnitelný . Jako jedna z mála postav v Mortal Kombat působil stále kladně. Z této jedinečné hry vzešel jedinečný hrdina zvaný LIU KANG.

 

9. Commander Shepard

Deváté místo žebříčku a na něm se nachází Velitel Shepard. Poprvé jsme se z ním setkali v roce 2007 při uvedení první části herní trilogie Mass Effect. Je nosnou postavou této hry, děj se točí v podstatě neustále kolem něj. Jako velitel vesmírné lodi SSV Normandy měl pro nás během všech 3 sérií nějaké překvapení. Choval se tak jak jste chtěli Vy, odpověděl tak jak jste chtěli vy. Byl milý, vstřícný, vždy bránil čest Aliance. Ale věděl být i krutý, jak se ukázalo v některých částech hry. Proč 9 místo ? Neboť jsou i lepší hrdinové. Tyhle slova vypustil Mark a dlouho jsem mu nemohl přijít na jméno. Aspoň že jsem mu toho Kanga hodil na 10. Marku smaž se v pekle. (Ria Kon odpusť) :-D

 

8. Carl CJ Johnson

Další nezaměnitelná tvář v seznamu je Carl Johnson zvaný CJ . Ústřední postava GTA : San Andreas bude mnohé z nás pronásledovat až do smrti, a jeho hlášky nás budou bavit vždy.

Na jeho herní záda mnozí z nás mají načuměno hodiny a hodiny a CJ nás ani přesto nepřestane bavit. Autoři zvolili velmi dobrý příběh pro postavu , díky čemuž nás dokázali doslova přilepit na monitory. Carl je i vždy bude jasnou postavou celé série GTA.

 

7. Tommy Vercetti

S touto mojí volbou mnozí nebudete souhlasit. Pro mě osobně je však tato postava nezapomenutelná. Vulgární, drsný a k tomu všemu v modré havajské košili . Takový byl hlavní protagonista GTA : Vice City. Ale i navzdory tomuto měl něco v sobě. Něco co člověka nutilo aby ho měl rád. S Tommym si mnozí z nás prožili své mládí . On a Lance Vance byla dvojka na kterou nikdo z nás nezapomene. A právě pro tuto mou nostalgii jsem se ho rozhodl zařadit do žebříčku. Kdo mě zná tak nostalgie je moje slabá stránka musím s tím něco dělat:-D

 

6. Ezio Auditore da Firenze

Ďalší skvělá postava , další skvělý příběh který se za ní skrývá. Po nepříliš výrazném ( a nutno podotknout, neprávě ) Altairovi , přišla do série Assasins Creed nová postava. Ezio ! Sledovali jsme jak roste od mladého muže, přes jeho lásky, starosti , problémy až po jeho stáří. Každý kdo hrál všechny díly Assasins Creed zná jeho příběh. Autorům se podařilo nádherně zachytit neobyčejný život obyčejného vraha. A za to jim děkujme. Ezio bude ještě dlouho tváří této série i když už jsou nový hrdinové , nové příběhy. Ale do tohoto žebříčku Ezio určitě patří a PRÁVEM!

 

5. Agent 47

Agent bez rodiny, bez minulosti , bez jména. Postava která si zasloužila celou herní sérii. Představen veřejnosti byl Agent 47 v roce 2000 ve hře Hitman : Codename 47. A tehdy to všechno začalo. Chladný a nekompromisní zabiják bombarduje naše obrazovky dosud v již pátém pokračování A musím přiznat, že stále velmi úspěšně. Struna z piána se do krku zařezává stále a jeho dvě stříbrné pistole stále velmi dobře střílejí i když už je to 13 let od kdy byl uveden poprvé. Mezitím se dočkal dokonce filmového zpracování , ve kterém jej stvárnil Timothy Olyphant. Agent bez minulosti si jednoznačně zaslouží místo v mém žebříčku.

 

4. Captain James Price

Kterou postavu si pamatujete z akční série Call of Duty ? Já jednoznačně Captaina Price! Vousatý, bradatý čtyřicátník nás provází hrou od 2.sv. války až po moderní bojiště . Cynický a ne vždy příjemný voják z povolání. Vždy mě dokázal zabavit(už jen proto že stárne pomalu a je všude kde létaj kůlky) a kolikrát to byl právě on, co mě během nepříjemné situace zachránil v poslední chvíli (Takovej táta na bojišti). V celé sérii se už vystřídalo mnoho hlavních postav no Price stále zůstává. A i pro tuto jeho vytrvalost si určitě zaslouží místo v žebříčku a to dokonce na čtvrtém místě. (Ano zachránil mě život několikrát tak proto 4 místo) :-D

 

3. Gordon Freeman

Medailové pozice a tu bronzovou si odnáší , GORDON FREEMAN . Hrdina Half Life , přeživší incidentu v Black Mesa. On i jeho páčidlo jsou symbolem této hry. Postava kterou nelze nemilovat. Vždy vtipný, neohrožený,rodilý hrdina. Zatímco ostatní prchali, Freeman sekal ze svým páčidlem hlava, nehlava. Kultovní postava hry, nezapomenutelný. Nelze ho zaměnit z nikým jiným. Oprávněné třetí místo v žebříčku.

 

2. Tommy Angelo

Stříbrná příčka putuje do Česka. Nebo spíše do Lost Heaven! Thomas Angelo. Obyčejný taxikář nebo mafián? Jedinečná postava která vešla do dějin herního průmyslu. Vtipný, nevtíravý a férový mafián. To tu předtím nebylo a dlouho ani nebude. Tommy se stal sám o sobě značkou. Podpořen skvělými vedlejšími postavami, nám dokázal zpříjemňovat večery po dlouhou dobu. Tommy míří svou neomylnou rukou do výšin a vytáhl to na skvělé druhé místo.

 

1. Lara Croft

Pozor, znějí fanfáry a na trůn vystupuje jediná ženská postava v žebříčku. LARA CROFT. Celá herní série věnovaná pouze ženě. Feministky jsou šťastné a Lara neohroženě kraluje. Již od roku 1996 známe Laru Croft. Známe ji z herní série Tomb Raider která se nekonečně táhne dějinami PC her. Larin osud zažíváme spolu s ní už po 15 krát a Lara nás stále baví. Akční královna kterou z trůnu tak skoro nikdo nezosadí.

 

Ještě mám spoustu milovaných hlavních hrdinů počínaje Nathanem Drakem( Unacharted) Ellie + Joel (TLOU) Jodie Holmes (Beyond: TS) a  Mario Bros konče. Ale sepsali jsme to s Markem tak aby hrdina odrážel i hru. Tím pádem se nedostalo na mé milované hrdiny a ani na ty jeho. Z kompromisu vyšlo tohle. Napište (samozřejmě pokud chcete:-D jaký je ten Váš nej hlavní hrdina) Díky za čas který jste promarnily při čtení tohoto článku :-D

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama