Trojice trailerů přibližuje postavy v Detroit: Become Human
Detroit: Become Human Novinka Trojice trailerů přibližuje postavy v Detroit: Become Human

Trojice trailerů přibližuje postavy v Detroit: Become Human

Yurris CZ

Yurris CZ

6

Krátké trailery nám prezentují osudy a poslání adroidů Kary, Markuse a Connora.

Reklama

Dnes se na YouTube kanále společnosti PlayStation objevila trojice půlminutových trailerů, které nám přibližují očekávaný titul Detroit: Become Human. Hra je zasazena do amerického města Detroit, časově se budeme nacházet v blízké budoucnosti. Studio Quantic Dream slibuje strhující příběh v „kůži“ androidů s výraznými dopady na průběh děje, jenž bude celý v našich rukou.

KARA

Kara dostala od společnosti CyberLife označení AX400. Jejím úkolem je být věrný pomocník v domácnosti, to obnáší péči o děti a vůbec o domácnost jako takovou. Tento běžný android umí uvařit až 9000 druhů jídel a hovořit 300 různými jazyky.

Kara je vlastněna nezaměstnaným taxikářem jménem Todd Williams, jeho hlavními rysy je podivná a nepředvídatelná povaha. Zároveň je otcem malé holčičky jménem Alice, o kterou se musí Kara starat. Naše androidí hrdinka začne brzy zjišťovat, že s Toddem pod jednou střechou nejsou v bezpečí. S malou Alicí proto uteče, při své cestě ke svobodě však poznávají drsné stránky všedního života.

MARKUS

Markus byl rovněž vyroben firmou CyberLife, jeho typ nese název RK200. Patří slavnému malíři Carlu Manfredovi, je to starý muž, který bohužel přišel o nohy. Carl na počátku jejich vztahu zacházel s Markusem jako se strojem bez citů a vnímání, později se u nich však vybudovala láska podobná té, kterou může cítit otec se synem. Nemocný stařík mu odemkne i své nitro a dělí se s Markusem o své zájmy a koníčky, kromě malování i o hudbu či literaturu.

Markusova cesta se obrátí v historickou revoluci androidů, kterou chce spustit samotný Carl. Ale spuštění revoluce bude mnohem obtížnější než všechno, co si Markus dokáže představit. Bude muset čelit neshodám svého druhu, těžkým rozhodnutím a umění obětovat sám sebe. Musí si vybrat cestu mezi násilím a pacifismem, mezi uzavřenou pěstí a nataženou rukou. Svým rozhodnutím napíše Markus historii svého lidu a povede je ke svobodě či dokonce ke zničení.

CONNOR

V případě Connora se jedná pouze o prototyp RK800 opět od firmy CyberLife. Jeho hlavním posláním je pomoci detektivům z říše lidí, tím, že jim nabídne technologickou pomoc. Je také vybaven sociálním modulem speciálně vyvinutým pro vytvoření "ideálního partnera", schopného integrace do jakéhokoli týmu. Rovněž je vybaven speciálními vlastnostmi, jako je analyzátor molekul v reálném čase a sofistikovaný simulátor, který je schopen rekonstruovat minulé události. Je mimořádně inteligentní, chladný, odhodlaný, připravený udělat a obětovat cokoli, aby uspěl v jeho misi.

Když jsou hlášeny první případy androidů s abnormálním chováním, společnost CyberLife nabízí poslat tento prototyp na pomoc detroitské policii. Connor již prošel terénními testy na androidech, ale toto je jeho první pořádný úkol. Connor je poslán, aby se připojil k nadporučíkovi Hanku Andersonovi, detektivovi, jenž paradoxně nenávidí androidy. Connor bude muset využít svého modulu psychologie, aby získal respekt a úctu.

Máme před sebou ambiciózní titul, který bude rozhodně mít co nabídnout. Exkluzivní PlayStation titul Detroit: Become Human vychází 25. května s českými titulky. Hru si můžete předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama