Trojitá nálož her zdarma
Killing Floor 2 Novinka Trojitá nálož her zdarma

Trojitá nálož her zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Útěk z vězení, démonická řež a opuštěná planeta.

Reklama

Puzzle adventura Hue se stala před sedmi dny volně stahovatelnou hrou pro všechny uživatele platformy Epic Games Store, která tímto způsobem rozdává hry už něco málo přes rok a půl. Tentokrát pak padla volba rovnou na trojici titulů, kdy každý z nich rozhodně má co nabídnout.

The Escapists 2

Tento indie titul měl být k dispozici již před třemi týdny, avšak kvůli nespecifikovaným technickým problémům se ho dočkáme až dnes. Pro připomenutí se tak jedná o hru, ve které bude vaším hlavním úkolem útect z přísně střeženého vězeňského komplexu za pomoci vaší vynalézavosti. Přitom ale musíte být obezřetní, jelikož stráže jsou všude a chycení nepřipadá v úvahu. Pustit se posléze můžete i do lokální či online kooperace s ostatními hráči.

Killing Floor 2

Kooperační akce od studia Tripwire Interactive (například nedávný Maneater), je tu s námi již čtyři roky, přičemž jsou do ní přidávány různé skiny a mapy. Z hlediska hratelnosti se pak jedná o frenetickou střílečku, kdy musíte odrážet vlny démonů, kteří chtějí váš život. K tomu všemu vám hraje řízná metalová muzika, která potěší nejednoho příznivce tvrdé hudby.

Lifeless Planet: Premier Edition

Při hledání stop života na vzdálené a pusté planetě v roli astronauta narazíte na opuštěné ruské město, v němž vás jedna žena zachrání před nebezpečnou anomálií, přičemž se stane vaším průvodcem.

Lifeless Planet je akční adventura z pohledu třetí osoby, nabízející sci-fi příběh ze staré školy a zajímavé prostředí.

Všechny tři hry si můžete aktivovat do 16. července. Posléze se dočkáme Torchlight II.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama