Trosečníkem na pustém ostrově ve hře zdarma na EGS
Novinka Trosečníkem na pustém ostrově ve hře zdarma na EGS

Trosečníkem na pustém ostrově ve hře zdarma na EGS

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy Windows PC

Hlavně nezapomeňte na Wilsona.

Reklama

Ani jsme se nenadáli a už se blíží konec rozdávání her zdarma na platformě Epic Games Store, kdy nás bez dneška čekají jen tři hry. Každopádně pro jistotu dodáme, že včera jsme se dočkali povedené příběhové adventury se zvířátky nazvané Night in the Woods. Dnes si ovšem na své opět přijdou fanoušci do survivalů, tedy stejně jako před pár dny s The Long Dark.

Stranded Deep

Pokud jste někdy viděli snímek Trosečník od režiséra Roberta Zemeckise, kde hlavní roli ztvárnil známý herec Tom Hanks, tak máte jasnou představu ohledně toho, o čem je tento titul od vývojářů ze studia Beam Team Games.

Ano, budete muset přežívat v rámci opuštěných ostrovů, kde je třeba hledat suroviny a jídlo, abyste nepadli vysílením či hladem. Místní vody nicméně taktéž brázdí nebezpeční žraloci, kteří prahnou po vašem mase, kdy navíc hlídají potopené vraky, skrývající vzácné potřeby. Takže opatrnosti nikdy není nazbyt.

Hru v obchodě naleznete na tomto odkazu. My jenom upozorníme, že se stále jedná o titul v předběžném přístupu.

Zase si dovolíme připomenout, že přidání hry do knihovny na Epic Games Store je možné do páté hodiny odpolední příštího dne. V tu chvíli bude titul vystřídán dalším kouskem, jenž tentokrát bude Solitairica.

  • 29.12. – Solitairica
  • 30.12. – Torchlight II
  • 31.12. – Jurassic World Evolution
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama