Trvalý přístup k příběhovým misím vás bude v Overwatch 2 něco stát
Overwatch 2 Novinka Trvalý přístup k příběhovým misím vás bude v Overwatch 2 něco stát

Trvalý přístup k příběhovým misím vás bude v Overwatch 2 něco stát

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Komunitu novinka od Blizzardu moc nepotěšila.

Reklama

Oznámení aktualizace Invasion pro Overwatch 2 překvapilo většinu hráčů velmi příjemně, protože naznačilo přítomnost PvE obsahu. Nicméně, radost netrvala dlouho, protože brzy poté byl zveřejněn blogový příspěvek zaměřený na Overwatch 2: Invasion Bundle, který bude stát 15 dolarů. Obsahovat má skin, herní měnu a především Trvalý přístup k příběhovým misím. Ano, správně čtete. Chystaná novinka podle všeho nebude stálým faktorem, ale bude pravděpodobně obměňována, takže některé PvE akce si prostě po určité době už nezahrajete. Když tedy nezaplatíte.

Trvalý přístup k příběhovým misím vás bude v Overwatch 2 něco stát

Reakce hráčů na blogový příspěvek Blizzardu byly převážně negativní. Mnoho hráčů bylo rozhořčeno tím, že by měli platit za PvE obsah, který se nyní jeví pouze jako vedlejší součást. Jeden z kritiků například uvedl: "Je urážkou, že za PvE musíme platit." Zajímavé je, že samotní tvůrci hodnotí obsah cenově výhodně - za 15 dolarů dostanete virtuální předměty v hodnotě 29 dolarů.

Důvody, proč se Blizzard rozhodl jít touto cestou, jsou otázkou, ale získal za to převážně negativní reakce. Uvidíme, zda se Blizzard nakonec nevzdá myšlenky, že permanentní mise budou součástí balíčku Overwatch 2: Invasion Bundle. O vývoji celé situace vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama