TT Games měly zrušit několik projektů včetně Lego her podle Disney a Strážců Galaxie
LEGO Harry Potter Novinka TT Games měly zrušit několik projektů včetně Lego her podle Disney a Strážců Galaxie

TT Games měly zrušit několik projektů včetně Lego her podle Disney a Strážců Galaxie

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ve vývoji má být Mandalorian, Batman a Harry Potter.

Reklama

Studio TT Games, které se specializuje převážně na hry s licencí Lego, mělo podle zdrojů magazínu Nintendo Life zrušit hned několik projektů nejen ze světa plastových kostek. Další hry zůstávají ve vývoji.

Zdaleka nejvýraznějším projektem, který měl být v TT Games zastaven, je hra označovaná jako Project Marley. Mělo jít o další spolupráci s Disney, tentokrát se mělo setkat množství převážně animovaných postav jako Medvídek Pů, Muppeti, hrdinové Příběhu hraček, Ledového království, ale také třeba Knihy džunglí nebo Pirátů z Karibiku. Námět byl ale příliš podobný Disney Dreamlight Valley a tak došel vývoj už loni ke svému konci. Trvat měl nejméně čtyři roky.

Dalším projektem, který se ke hráčům nedostane, mají být Lego Guardians of the Galaxy. Ti měli vznikat osmnáct měsíců, než se TT Games rozhodly jejich vývoj ukončit. Nepokračují ani práce na mobilním portu Lego Worlds a střílečce s postavami ze světů Warner Bros., jediné ze jmenovaných her, která nestaví na licenci Lego.

Všechny zmiňované projekty měly být vyvíjeny v Unreal Enginu namísto dosavadní technologie NTT. Na té má naopak běžet největší současný projekt, Lego Harry Potter, který by se měl dočkat podobné péče, jako naposledy vydané Lego Star Wars: Skywalker Saga.

V proprietárním enginu NTT má logicky vznikat také příběhové rozšíření s Mandalorianem pro zmiňované Hvězdné války. Unreal pak bude vlastní nové hře s Batmanem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama