TT Isle of Man Novinka TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 na premiérových záběrech z hraní

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 na premiérových záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydejte se na slavné Tourist Trophy.

Reklama

Vývojáři z italského studia Raceward zveřejnili první záběry z hraní motocyklových závodů TT Isle of Man: Ride on the Edge 3. Stejně jako v případě předchozích dvou dílů vás čeká výlet na ostrov Man, na kterém se každoročně už více než 100 let koná jeden z nejznámějších a nejnebezpečnějších motocyklových závodů na světě. Řeč je samozřejmě o Tourist Trophy (Isle of Man TT), jehož oficiální licencí se hra pyšní.

Kromě skutečných jezdců a týmů se můžete těšit zejména na detailní zpracování samotné trati Snaefell Mountain Course, která má ve své nejdelší variantě přes 60 kilometrů.

Závod na ostrově Man se přitom skládá z cest, které po zbytek roku slouží k běžnému provozu. Kromě této trati má být k dispozici dalších 30 okruhů. Z pohledu herních režimů hra nabídne kariéru pro jednoho hráče i multiplayer, který doplní různé časově omezené události.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 vyjde v průběhu května na PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama