Tuhé PVP boje v Last Stand DLC pro The Division
Novinka Tuhé PVP boje v Last Stand DLC pro The Division

Tuhé PVP boje v Last Stand DLC pro The Division

LakilukCZ

LakilukCZ

5

První pořádné detaily o třetím rozšíření bojů v New Yorku.

Reklama

Není to tak dávno, co se do The Division přiřítilo DLC s názvem Survival. Teď se na nás chystá další, tentokrát ale zaměřené na PVP. Last Stand proti sobě pošle dva osmičlenné týmy, ovšem pozor ty budou rozdělené ještě na dvě samostatné čtveřice. Do party nás tak hra bude vkládat po čtyřech. Matchmaking potom vezme v potaz vaše vybavení, současnou formu a Last Stand rank. Je dokonce možné, že se vybavení bude vyrovnávat. Vše podlehne nejprve testování. Level 30 se pak bere jako samozřejmost. Tento systém by v praxi měl zabezpečit vyrovnanou hru. Jestli se to podaří, to ukáže až čas.

Bojovat budeme v uzavřených lokacích postavených na Dark Zónách 1-3, 4-6 a úplně nových DZ 7-8, 8-9. Na obrázku je vidět rozdělení lokace na tři velké záchytné body, ty pak zahrnují další tři šifrovací body. Ty bude třeba ovládat, aby byl přenos dat zahájen. Aby to nebylo úplně jednoduché, tak je kromě hráčů budou bránit i NPC. Týmu, kterému se podaří zabrat všechny kontrolní body, vyhrává. Časový limit pro jednu hru pak bude 20 minut. Bitvy v Last Stand nezahrnou žádné Rogue mechaniky, nemusíte se tak bát žádných trestů.

Nové rozšíření zahrne také další systém ranku, ten bude svázaný pouze s Last Stand režimem. Vaše Dark Zone ranky tak nebudou ohroženy. Odměny budeme dostávat vždy na konci zápasu. Hra vezme v potaz, jak jsme si celkově vedli a zda náš tým vyhrál. Těšit se můžeme na exkluzivní předměty, které prý nebudou k dostání jiným způsobem. Musím říct, že koncept režimu Last Stand zní celkem pěkně, jen se trochu bojím, aby těch všemožných systémů hodnocení hráče nebylo už moc.

Zatím jsem příliš nepotěšil fanoušky PVE hraní, ale i ti si snad v novém DLC přijdou na své, v plánu je totiž update 1.6, který přijde zároveň s rozšířením. Měl by zahrnout nový Incursion a nějakou zatím neoznámenou aktivitu.

Last Stand zatím nemá stanoveno datum vydání, nicméně bychom se ho měli dočkat brzy. Potěšujícím faktem je, že tentokrát vyjde na všechny tři hlavní platformy zároveň, žádná časová exkluzivita se tak konat nebude. DLC bude součástí Season Passu nebo si ho můžete koupit samostatně.

Hned, jak se vývojáři z Ubisoft Massive podělí o více informací, dáme vám vědět. Zatím se můžete podívat na záznam oficiálního streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama