Tuna nových informací o Batman: Arkham Origins
Batman: Arkham Origins Novinka Tuna nových informací o Batman: Arkham Origins

Tuna nových informací o Batman: Arkham Origins

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

11

Ušatý detektiv se chystá už potřetí vyrazit do boje proti zločinu a bezpráví v Gothamu a vývojáři slibují, že půjde o jeho zatím nejzábavnější dobrodružství.

Reklama

To ostatně potvrzují i nově zveřejněné detaily o hře, které se objevily jak na oficiálním fóru, tak v podrobném preview zahraniční herní sajty Videogamer. My jsme pak pro vás jen vypíchnuli to nejdůležitější.

Předně, Arkham Origins nabídne úplně jiného Batmana, pracovně označeného jako verze 0.9. Ten v druhém dílu byl prý takzvaná verze 5.0. Tedy vymakaná mašina na potírání kriminálních živlů, která poznala kolik zubů vám vyrazila pouze z tlaku vyvíjeného na klouby ruky.

Hlavní hrdina tak bude mladší, živější, ale rovněž výbušnější a arogantnější, neboť doposud nepotkal soka, jenž by se mu co do síly, schopností a intelektu vyrovnal. Hráči tedy budou víceméně sledovat, jak se z něj stává trpělivý a rozvážný lovec neřádů, kterého znají a milují.

Nemálo by mu s tím měl pomoci hlavní záporák titulu, Deathstroke. V Arkham Origins se prý objeví jeho nejlepší verze napříč médii a není pochyb o tom, že dá maskovanému strážci zákona pořádně zabrat.

Stejně tak jistě neuškodí, že každý jeden boss ve hře bude podle autorů zcela unikátní, a jejich zdolání bude vyžadovat pokaždé diametrálně odlišný přístup. Comeback by rovněž měla zaznamenat rozháraná psychika nepřátel.

Batmanovy činy budou vzbuzovat v protivnících strach a debaty, zda-li je to vůbec člověk. Ne všechny změny budou ovšem striktně pozitivní. Vývojáři kupříkladu museli z gamesy kompletně odstranit drony a poryvy větru.

První zmíněné prý nekorespondovalo s faktem, že lovcem je tu Batman a neměl by proto většinu času trávit v defenzívě. Výkyvy počasí zase dělaly problémy jak hlavní postavě (špatné ovládání na vyvýšených místech apod.), tak nepřátelům, kteří stáli na místě a jen si kryli oči.

Další nepříjemností je, že si hlavní roli nezopakuje dabér Kevin Conroy. Jméno jeho nástupce ovšem vývojáři neodhalili. Novinku nicméně zakončíme pozitivně. Kromě výše zmíněného se můžete těšit ještě na nový útočný pohyb, kdy po cestě k označenému nepříteli odhodíte jiného stranou, a na celou sérii vedlejších misí sestávajících z odemykání lokací pro Batwing.

Batman: Arkham Origins vyjde 25. října pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U. Více informací se dočtete v našem speciálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama